Πολάκης κατά Μανιαδάκη: Πήγε αυτοβούλως να το παίξει προστατευόμενος μάρτυρας για να γλιτώσει τα αφεντικά του

Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Μανιαδάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

«Για γέλια και για κλάμματα η προσπάθεια Ξεπλυματος του Μανιαδακη απο την Κοσιώνη. Κλαψιαρικο ύφος ο κύριος καθηγητής ,δεν ήξερε τιποτα και καλα ,αυτός βοήθησε τη χώρα ηταν σύμβουλος κυβερνήσεων για το καλό της ελλαδας!!!!!

Δεν λεει το αρχιλαμογιο πως ηταν ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και βασικός διαμορφωτής της φαρμακευτικής πολιτικής του Λοβερδου του Αδωνη (στον οποιο έστελνε εντολές με μειλ) του Σαλμα και του Βορίδη ,την ίδια στιγμή που μεςω της εταιρείας Evroston που ηταν στο ονομα της γυναίκας του της τραγουδίστριας Φαρμακη ,έπαιρνε ενα ΣΚΑΣΜΟ χρηματα απο φαρμακευτικές εταιρείες (και τη Νοβαρτις)για "μελέτες"και καλα πως εκανε για πάρτη τους!!!!

Η βίλα στο διονυσο και τα ακριβά αυτοκίνητα απο που τα ειχε αγοράσει ;;; απο το μισθό του καθηγητή της ΕΣΔΥ;;; ή ηταν προικιά απο τη γυναίκα του ;;; Πήγε αυτοβούλως το λαμόγιο να το παίξει προστατευόμενος μάρτυρας για να γλυτώσει τα αφεντικά του . ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ .Τα λεει όλα».

Διαβάστε επίσης