Αντώνης Ρέμος: Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την κόρη του Ελένη

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για την μοναχοκόρη του, Ελένη, το αγαπημένο της τραγούδι αλλά και τις στιγμές που μπέρδεψε την φωνή του με εκείνη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Καταλαβαίνει ότι ο μπαμπάς τραγουδάει και με αναγνωρίζει στο ραδιόφωνο. Κάνα δυο φορές η κόρη μου με μπέρδεψε με τον Αργυρό! Με τον Κωνσταντίνο είμαστε φιλαράκια και κάνουμε πλάκα με αυτό. Το τραγούδι που φαίνεται να της αρέσει είναι το «Μέχρι το τέλος του κόσμου», προφανώς γιατί έχει μια χαρούμενη μελωδία. Πιο παλιά τής βάζαμε μια ζωντανή ηχογράφηση που είχα κάνει με τον Κώστα Χατζή και την έπαιρνε ο ύπνος ακούγοντας το «Αεροπλάνο». Με το που την έπαιρνα αγκαλιά και έβαζε η μαμά της το CD, έπεφτε κατευθείαν στον ώμο μου.» είπε στο περιοδικό People.

Και πρόσθεσε: «Ένα πράγμα που χαίρομαι με την Υβόννη είναι πως τη μεγαλώνει με πολλή αγάπη, αλλά και με ένα βασικό πρόγραμμα στην καθημερινότητα. Ποτέ δεν την πιέζουμε, αλλά υπάρχουν κάποια όρια. Η Υβόννη έχει γερμανική νοοτροπία, αλλά και ελληνικό ταμπεραμέντο. Αγαπάει πολύ την Ελλάδα και, παρότι γεννήθηκε στην Γερμανία, αισθάνεται Ελληνίδα».
 

Διαβάστε επίσης