Θανάσης Νταβλούρος: Το 2019 η πατρίδα μας γυρίζει σελίδα

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η έλευση κάθε νέας χρονιάς γεννά προσδοκίες κι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Όμως, το 2019 θα είναι πραγματικά μια διαφορετική και πολύ καλύτερη χρονιά για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.

Το 2019 η πατρίδα μας θα γυρίσει σελίδα και θα αφήσει πίσω της μια από τις χειρότερες περιόδους της νεώτερης ιστορίας της. Οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που κυβέρνησαν τον τόπο, με την καθοριστική συνδρομή του ελληνικού λαού, θα πάνε σπίτια τους, οριστικά και αμετάκλητα, και δεν θα ξανασηκώσουν κεφάλι.

 Στο νέο χρόνο που θα ανατείλει:

*Η αναπόδραστη αλήθεια για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου θα αντικαταστήσει τα ψέματα και τις αυταπάτες αυτών που την οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού.

*Ο ανεύθυνος και αδιέξοδος εθνολαϊκισμός θα συντριβεί και θα αποτελέσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού ένα απολύτως καταδικαστέο παρελθόν.

*Η εποχή της παρακμής και της απαξίωσης θα τελειώσει, δίνοντας τη θέση της στην έναρξη μιας εργώδους και τιτάνιας προσπάθειας για την αναγέννηση της χώρας.

Ο δρόμος θα είναι δύσκολος και ανηφορικός, αλλά θα τον διανύσουμε όλες και όλοι μαζί, με ενότητα και αποφασιστικότητα για να φτάσουμε στην Ελλάδα που αξίζουμε, που μπορούμε και δικαιούμαστε να έχουμε!

Καλή χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Διαβάστε επίσης