Πάτρα: Ομαδική εικαστική έκθεση, με θέμα «το Δέντρο» στο Πολύεδρο

Μία έκθεση ζωγραφικής με θέμα «το Δέντρο» φιλοξενείται στο χώρο του Πολύεδρου στην οδό Κανακάρη 147 στην Πάτρα. Παρουσιάζονται έργα από δεκαέξι καλλιτέχνες. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έργα δεκαπέντε ζωγράφων και ενός γλύπτη που παρουσιάζουν δέντρα από την προσωπική μυθολογία του κάθε καλλιτέχνη. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 15 Ιανουαρίου 2019.

Συμμετέχουν με ζωγραφικά έργα οι: Καλοκύρη Ελένη, Καμπάνης Μάρκος, Κολοκυθά Μαίρη, Κολοκυθάς Βασίλης, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Νικοπούλου Ηρω, Παπαδουλή Αφροδίτη, Ραμμόπουλος Βασίλης, Ράμμος Κωνσταντίνος, Σταθόπουλος Παναγιώτης, Σταματοπούλου Βίκυ, Συλίκου Κωνσταντίνα, Χατζηλάκου Βίκυ, Χριστοπούλου Κατερίνα και ο γλύπτης Παναγιωτίδης Άγγελος.

Τα δέντρα είναι ποιητικά ή ρεαλιστικά, μοναχικά, παραδεισένια, δέντρα της παιδικής μας ηλικίας, δέντρα φορτωμένα όνειρα, δέντρα που από μέσα τους ξεχειλίζει η ζωή, που ψιθυρίζουν ιστορίες, δέντρα που θα μας κάνουν να λοξοδρομήσουμε από την «τρεχαλητή» καθημερινότητα.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα γίνονται καθημερινά εκπαιδευτικά προγράμματα με θέμα «το Δέντρο», για παιδιά και σχολικές ομάδες, κατόπιν συνεννόησης με το Πολύεδρο.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ