Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Με αυτές τις μάσκες δεν θα γυαλίζεις το βράδυ της πρωτοχρονιάς

Είναι τεσταρισμένες, εγγυημένες και θαυματουργές!

Η λιπαρότητα και η γυαλάδα στο πρόσωπο, είναι προβλήματα τα οποία έχουμε θίξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Είναι προβλήματα που δεν μπορούμε να αποφύγουμε ούτε να διορθώσουμε αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά. Τώρα λοιπόν που πλησιάζει η βραδιά της παραμονής, η βραδιά που θα βαφτείς και θα βγεις έξω σαν άλλη σταρ, η λιπαρότητα είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα… ΑΜΕΣΑ! Οι κρέμες και τα μεικάπ που είναι ειδικά διαμορφωμένα για το δικό σου λιπαρό δέρμα είναι μία χαρά αλλά το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τη ρίζα και αυτό θα γίνει με τις σωστές μάσκες. Μάσκες που κάνουν το δέρμα σου «χαρτί» έστω και προσωρινά και που σε κάνουν να λάμπεις, όχι να γυαλίζεις! Είναι οι παρακάτω….

1. Clinique, City Block Purifying Charcoal Clay Mask +Scrub Μία μάσκα διπλής δράσης που καθαρίζει σε βάθος και απολεπίζει την επιδερμίδα. Περιέχει φυσικό ξυλάνθρακα μπαμπού και λευκή άργιλο που απομακρύνουν τη σκόνη και τους ρύπους ενώ οι μικροκόκκοι από φυσικό διοξείδιο του πυριτίου λειαίνουν απαλά την επιφάνεια της επιδερμίδας.

2. Frezyderm, AC-Norm Peel Off Mask Μόλις στεγνώσει η μάσκα, προσκολλώνται στην επιφάνεια της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα και απομακρύνονται κατά την αφαίρεση της. Συσφίγγει τους πόρους, προσδίδει ματ όψη και παρέχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Με λίγα λόγια τέλεια!

3. L' Oréal Paris, Pure Clay Purity Mask Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ευκαλύπτου (super καθαριστικό) και έτσι προσφέρει καθαρισμό και ματ όψη στην επιδερμίδα, αφού απορροφά την λιπαρότητα και την περίσσεια σμήγματος.

4. YOUTH LAB., Cleansing Radiance Mask Απομακρύνει σμήγμα και ρύπους, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και συσφίγγει ορατά τους διεσταλμένους πόρους! Ήθελες κάτι περισσότερο;

5. La Roche-Posay, Effaclar Mask Η μάσκα της θρυλικής σειράς Effaclar (το holy grail της λιπαρής επιδερμίδας) περιέχει ήπιο άργιλο και έτσι αφαιρεί το πλεονάζον σμήγμα και τους ρύπους (ακόμα και τους μη ορατούς) και ρυθμίζει τη γυαλάδα.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ