Nomads: Με ποιους μοιράστηκε το έπαθλο ο Στέλιος Χανταμπάκης

Η άτυπη συμφωνία που φαίνεται να έκαναν οι παίκτες πριν τον τελικό

Λίγες μέρες μετά το τέλος του Nomads 2 όπου νικητής του χρηματικού επάθλου ων 150.000 ευρώ αναδείχθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης μία νέα αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», οι οποίες φαίνεται πως επιβεβαιώνονται ανεπίσημα, όταν έμειναν οι οκτώ τελευταίοι στο Nomads, ο μισθοφόρος τους πρότεινε να μοιραστούν τα χρήματα του επάθλου, με τους δύο πρώτους να παίρνουν τα περισσότερα. Οι Χανταμπάκης και Μόργκαν πήραν από 30.000 ευρώ ο καθένας, ενώ οι υπόλοιποι έξι μοιράστηκαν το ποσό των 90.000 ευρώ.

«Το ψάξαμε από φίλους και γνωστούς ότι κάτω από το τραπέζι είχε γίνει μια άτυπη συμφωνία. Όταν αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας και μείνανε οκτώ στο παιχνίδι είπε ο μισθοφόρος να μοιραστούν τα χρήματα του επάθλου, όποιος κι αν κερδίσει. Οι δύο πρώτοι, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γρηγόρης Μόργκαν που έφτασαν στον τελικό, λένε οι πληροφορίες ότι πήραν από 30.000 ευρώ ο καθένας. Και ότι περίσσεψε το μοιράστηκαν οι υπόλοιποι έξι. Αυτή ήταν η άτυπη συμφωνία που έκαναν οι παίκτες πριν τον τελικό, μεταξύ τους τα βρήκαν», είπαν μεταξύ άλλων οι αδερφές Ράντη.

Διαβάστε επίσης