Νέες αποκαλύψεις για τον γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! «Έχουν υπογράψει για το διαζύγιο, αλλά…»

Το πρωί της Παρασκευής, στον αέρα του Happy Day αποκαλύφθηκε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε παντρευτεί το 2015 τον αγαπημένο της Γιάννη. Σήμερα, λοιπόν, στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” είχαμε κι άλλες αποκαλύψεις, τις οποίες έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία γνωρίζει προσωπικά και τους δύο.

«Το ζευγάρι γνωρίστηκε γύρω στο 2010 – 2011, αρχές Ιουνίου 2015 προχώρησαν στο γάμο. Ο γάμος έγινε γιατί η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική, ο Γιάννης είχε αποφασίσει να μετακομίσει και ο ίδιος εκεί. Επειδή ξέρετε πως είναι οι διαδικασίες εκεί, προχώρησαν σε αυτό το γάμο για να διευκολύνουν λίγο όλες αυτές τις διαδικασίες με την έκδοση της πράσινης κάρτας και την παραμονή τους στη χώρα.

Φυσικά και ήταν ερωτευμένοι, φυσικά και ήθελα να ζήσουν μαζί και γι’ αυτό έκαναν τον γάμο, αλλά ήταν πιο πολύ ο γάμος για να βοηθήσει σε όλες αυτές τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Κουμπάροι ήταν ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Γιάννα Τερζή, ήταν οι τέσσερίς τους, δεν υπήρχε κανείς άλλος. Μετά από ένα χρόνο χώρισαν, το 2016 έμειναν χώρια. Υπήρξε κάποια επανασύνδεση το 2017, αλλά τελικά δεν πήγε καλά η μεταξύ τους σχέση και χώρισαν στα τέλη του Μάρτη που μας πέρασε. Στα γενέθλιά μου, στις 3 Μαρτίου, ήρθαν μαζί, μετά από λίγες μέρες χώρισαν.

Τι ισχύει τώρα: Το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί ακόμα, έχουν υπογράψει και οι δύο μεριές, αλλά δεδομένου ότι ο γάμος έγινε στην Αμερική, παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ότι συνήθως στην Ελλάδα. Απομένει ένα χαρτί για να τελειώσει οριστικά αυτός ο γάμος, το οποίο περιμένουν μετά τις γιορτές, αρχές Γενάρη δηλαδή να είναι στα χέρια τους. Δεν είναι πια μαζί, δεν έχουν επαφές μεταξύ τους καθόλου.

Και όπως μου είπε ο ίδιος ο Γιάννης, θέλει να μείνει εκτός όλου αυτού του πράγματος γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο μας, δεν μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό που συμβαίνει τώρα και γι’ αυτό δεν θέλει να βλέπει και το πρόσωπό του στην τηλεόραση. Ο γάμος έχει τελειώσει και θα τελειώσει οριστικά με αυτό το χαρτί που περιμένουν», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

 

zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ