Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ με στόχο την πρόκριση στους «32» του Europa League

Την πρόκριση στους 32 του Europa League διεκδικεί απόψε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του, παίζοντας το τελευταίο χαρτί του απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από την Λευκορωσία (19:55 COSMOTE SPORT 2 HD). Ο «Δικέφαλος» θέλει την πρόκριση που θα έρθει με τη δική του νίκη, σε συνδυασμό με τη νίκη της Τσέλσι στη Βουδαπέστη επί της Βίντι. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-3-3. Στην ενδεκάδα θα ξεκινήσουν οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα. Μοναδικός απών είναι ο Γεβγέν Χατσερίντι, λόγω τιμωρίας.

Η ΜΠΑΤΕ δεν έχει να χάσει τίποτα, αντίθετα μπορεί να κερδίσει αυτή το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στους «32» ωστόσο και η δική της αποστολή είναι δύσκολη. Ο τεχνικός της Αλεξέϊ Μπάγκα, επέλεξε να φέρει την ομάδα του στην Θεσσαλονίκη από το περασμένο Σάββατο για να γίνει με τον καλύτερο τρόπο η προετοιμασία της στις καλές κλιματολογικές συνθήκες της πόλης. 

Ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ θα παίξει επίσης με 4-3-3 και η πιθανή αρχική σύνθεση της ομάδας του είναι: Σερμπίτσκι, Ρίος, Βολκόφ, Πολιάκοφ, Φιλίποβιτς, Μπάχα, Ντραγκούν, Ίβανιτς, Χλεμπ, Σίγκνεβιτς, Στάσεβιτς.

Διαβάστε επίσης