Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όλα όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η «σκληρή» κριτής του Greece’s Next Top Model και ένα από τα ελάχιστα διεθνή μοντέλα με καταγωγή από την Ελλάδα, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Omikron της Κύπρου όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή.

Αλήθεια, θες να κάνεις οικογένεια;

Ναι, θα ήθελα να συνδυάσω τη δουλειά μου με την οικογένεια και να γίνω superwoman (χαμογελά). Θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν καριέρα, αλλά είναι δίπλα στα παιδιά τους. Εννοείται πως θέλω να παντρευτώ και να γίνω μητέρα. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα: Καθαρίζω, μαγειρεύω, κάνω δουλειές, δεν έχω πρόβλημα. Μου αρέσει επίσης να φτιάχνω γλυκά και μπισκότα!

Είσαι παιδί των σχέσεων;

Μόνο των σχέσεων είμαι! Οτιδήποτε άλλο δεν με αφορά.

Και πώς συνδυάζεις το modelling και τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, με μία σχέση;

Όχι πάντα εύκολα, αλλά αν υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται. Προσπάθεια χρειάζεται και αμοιβαιότητα. Όπως σου είπα, είμαι πολύ ειλικρινής ως άνθρωπος. Προτιμώ να μου πεις «αυτή τη βδομάδα, δεν θέλω ούτε να σε βλέπω. Φύγε!» κι εκεί θα σου πω «μπράβο, είσαι μάγκας. Θα τα πούμε από βδομάδας». Θα το εκτιμήσω περισσότερο αυτό, από το να με αποφύγεις με ανόητες δικαιολογίες. Είμαι straight ως άνθρωπος.

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω, για τη σχέση και τον χωρισμό σου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ισχύει ότι δεν είστε πλέον μαζί;

Δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό. Με βλέπετε, εκτίθεμαι, σου μιλάω για όλη μου τη ζωή, δεν έχω πρόβλημα. Όμως, σας παρακαλώ, να μου επιτρέψετε τα προσωπικά μου να τα κρατήσω μόνο για μένα! Δεν έχω να κρύψω κάτι άλλο από τον κόσμο. Μόνο μία προσωπική ζωή θέλω να έχω για μένα και μόνο, μακριά από τα φώτα και τη δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης