Αντετοκούνμπο: Απέρριψε προπονήσεις με ΛεΜπρόν, Ντουράντ, Καρμέλο, δεν θέλει να τον βλέπουν σαν φιλαράκι

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν είναι υπέρ της τακτικής που ακολουθείται κατά κόρον στο NBA στην σύγχρονη εποχή και θέλει “αστέρες” του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο να προπονούνται μαζί κατά την διάρκεια των διακοπών και να ανταλλάζουν ιδέες για το στυλ παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, μέσω του ”The Athletic”μ ο ”Greek Freak” αναφέρει:

“Δεν μπορώ να δουλεύω μαζί τους το καλοκαίρι και εν συνεχεία να τους αντιμετωπίζω στους αγώνες. Αισθάνομαι περίεργα, δεν θέλω να το κάνω. Άλλα παιδιά δεν έχουν πρόβλημα και το κάνουν. Εγώ όχι”. Αυτή είναι η άποψη του 24χρονου παίκτη που και φέτος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις έχοντας 26,8 πόντους, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 1,3 τάπες μέσο όρο, ενώ βρίσκεται στην 3η θέση της αξιολόγησης του ESPN.com για την ανάδειξη του MVP της κανονικής περιόδου.

Ο ίδιος προσθέτει πως: “Δεν θέλω να μου παίρνουν ιδέες και έπειτα να τις χρησιμοποιούν εναντίον μου στο παρκέ του NBA ούτε να με βλέπουν σαν φιλαράκι τους”.

Η συγκεκριμένη τακτική μέχρι στιγμής φαίνεται να λειτουργεί στο παρκέ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που δεν έχει σχεδόν αντίπαλο στο ένας εναντίον ενός, την ώρα που είναι ο έκτος καλύτερος σκόρερ σε μέσο όρο του NBA χωρίς να έχει την απειλή από το τρίποντο που είναι εξ’ ορισμού πολύ δύσκολο.

Πηγή: www.eurohoops.net

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ