Ροζ σκάνδαλο στην Ιταλία: Βιντεοσκοπήθηκαν βουλευτές να κάνουν σεξ στο μπάνιο της Βουλής

Έντονες συζητήσεις προκαλεί στην Ιταλία η αποκάλυψη της εφημερίδας Il Giornale ότι δύο βουλευτές του κόμματος των Πέντε Αστέρων και της Λέγκα δεν διατηρούν μόνον... κυβερνητικές σχέσεις, αλλά επιδίδονται και σε ερωτικές επαφές τρίτου τύπου και μάλιστα εντός κυβερνητικού κτιρίου. 

Η εφημερίδα αποκάλυψε ότι οι δύο βουλευτές έχουν βιντεοσκοπηθεί, ωστόσο αρνήθηκε να αποκαλύψει τα ονόματα των εμπλεκομένων. 

«Προφανώς ξέρουμε τα ονόματά τους. Δεν θα δημοσιεύουμε, καθώς η ιδιωτικότητα είναι δικαίωμα», έγραψε η εφημερίδα. Ωστόσο, δεν δίνει πληροφορίες για το ποιος είναι ο υπεύθυνος της βιντεοσκόπησης των ερωτικών περιπτύξεων. 

Ο διευθυντής της εφημερίδας Il Tempo, Franco Bechis, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Αν και δεν αποκάλυψε επίσης τα ονόματα των βουλευτών, υποστήριξε ότι είναι «ψηλοί και όμορφοι» και ότι όλοι γνωρίζουν τα ονόματά τους. 

Την ίδια ώρα που ορισμένοι καταδικάζουν την πράξη ως... ανάρμοστη, ιδίως όταν συμβαίνει σε χώρους που πληρώνει ο Ιταλός φορολογούμενος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Ετόρε Ροζάτο του Δημοκρατικού Κόμματος δεν φαινόταν να έχει πρόβλημα με τα όσα συνέβησαν στις τουαλέτες, λέγοντας ότι οι (πολιτικοί του) αντίπαλοι αξιοποιούν τον χρόνο τους στην τουαλέτα πιο σοφά από το συνηθισμένο. «Επιτέλους, ένας καλός τρόπος να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας εδώ», είπε.

protothema.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ