Τα ζώδια σήμερα 21 Νοεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Με μία γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο αλλά και με την επιρροή του χθεσινού Τριγώνου Ήλιου-Χείρωνα, οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες , απολαμβάνουν μία συναισθηματικά γεμάτη ημέρα, με ψυχική ικανοποίηση, απόλαυση, ανακούφιση και ηρεμία!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Υπάρχουν μ’ ένα φιλικό σου πρόσωπο κάποια θέματα, Κριέ, τα οποία θέλεις να λύσεις. Κρατάς μέσα σου πράγματα, που χαλούν την ψυχολογία σου. Μίλα ανοιχτά με το πρόσωπο που σε απασχολεί κι είναι σίγουρο ότι θα σε καταλάβει και θα σου εξηγήσει τους λόγους της συμπεριφοράς του. Σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις, σήμερα θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ίσως έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει πρώτα να δεις αν είναι συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να κινηθείς με πλήρη προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν και θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς ν’ ασχοληθείς με το χώρο σου, ν απολαύσεις κάποιες μικρές πολυτέλειες και να χαρείς την ηρεμία σου, ώστε να νιώσεις πιο ανάλαφρος. Θα διαπιστώσεις, ότι δε χρειάζεται να διοχετεύεις όλη την ενέργειά σου στους άλλους, αφού κι ο εαυτός σου χρειάζεται επίσης την προσοχή σου. Άλλωστε, ξέρεις πάρα πολύ καλά να περνάς όμορφα και μόνος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που ίσως σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν σε νέα έξοδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Κάποια μικρά προβλήματα του παρελθόντος, Δίδυμέ μου, τα οποία υπήρχαν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα έρθουν σήμερα στην επιφάνεια. Με πάρα πολύ μεγάλη διπλωματικότητα και με την εξυπνάδα που έχεις, θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Οι συμβουλές σου θα αποδειχθούν πολύτιμες και θα δεις τα θέματα που σε απασχολούσαν να ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στο τέλος της ημέρας, θα νιώσεις δικαίωση, που όλοι αναγνωρίζουν την οξυδέρκεια και την ευφυΐα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, θα πάει καλύτερα, αν δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος από τις άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα πρόσεχε σε ό,τι αφορά θέματα που θέλεις άμεσα να υλοποιήσεις, αφού υπάρχουν ακόμη κάποια προβλήματα. Τα οικονομικά σου δε σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο, καθώς τα έξοδα που έχεις, είναι πάρα πολλά. Τα νομικά και γραφειοκρατικά θέματα πάντως, σήμερα ευνοούνται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η καθημερινότητά σου είναι αρκετά δύσκολη, Καρκίνε μου, επειδή καλείσαι να λύσεις θέματα, τα οποία αυτή την περίοδο παραμένουν στάσιμα. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει τέτοιες καταστάσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να ηρεμήσεις, βλέποντας τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε αν προγραμματίσεις το χρόνο σου καλύτερα, στην πορεία όλα να πάρουν τη σειρά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα, Καρκίνε, θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και τις καθημερινές ευθύνες, που πιέζουν το ταίρι σου και σε κάνουν να μην αφιερώνεις στη σχέση σου όσο χρόνο θα έπρεπε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και κούραση. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με ιδιαίτερη προσοχή, επειδή θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβεις.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, η γενναιοδωρία σου προς τους γύρω σου θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Μερικές φορές όμως, νιώθεις απογοήτευση, επειδή βλέπεις ότι μερικά άτομα δεν εκτιμούν τη βοήθειά σου. Είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και ν’ αποφασίσεις ποια πρόσωπα θέλεις να κρατήσεις δίπλα σου. Αργότερα μέσα στη μέρα, θ’ αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, είναι σε καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη μελλοντική πορεία της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που ίσως σου κάνουν. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις τις προσπάθειες για να ισορροπήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ανυπομονείς να τελειώσεις μία υπόθεση, Παρθένε, που από καιρό προσπαθείς να διαχειριστείς με κάθε πρόσφορο τρόπο. Ο Ερμής όμως είναι ανάδρομος, οπότε μπορεί η υπόθεση αυτή λίγο να καθυστερήσει. Ας συμβουλευτείς δικά σου άτομα, που θα σου δώσουν πολύτιμες οδηγίες για το τι θα χρειαστεί να κάνεις σε σχέση με την οργάνωση των ενεργειών σου και τα επόμενα βήματα. Στο τέλος, να ξέρεις, όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, υπάρχουν μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν. Μήπως, λοιπόν, πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά θέματα στη σειρά τους;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα γίνουν συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά εσύ θέλεις πρώτα να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις καινούργιες πηγές εισοδημάτων.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα έχεις εκνευρισμό για καταστάσεις, οι οποίες καθυστερούν. Τα νεύρα σου επιδεινώνονται κι από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις τελευταία. Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δε φέρνει μερικά πράγματα έτσι όπως τα θέλουμε. Μίλησε με δικά σου άτομα, πες τους για τις ανησυχίες σου και είναι σίγουρο, ότι θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για όλες τις ανησυχίες που έχεις στην καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σου στείλει όλα τα καλά της στοιχεία, για να κάνεις την πιο ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, φρόντισε να συνεργαστείς και να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη. Τα οικονομικά σου θα μείνουν στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις συνετή διαχείριση, αφού έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Σκορπιέ, θ’ αρχίσεις να σκέφτεσαι για καινούργιες δραστηριότητες, που θέλεις να κάνεις. Θα καταλάβεις, ότι έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο και πως θα μπορούσες να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάτι διαφορετικό. Σταδιακά, το μυαλό σου θα ξεφύγει σε όμορφες στιγμές, οι οποίες θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο φιλικό σου άτομο, για τις ιδέες που θέλεις να υλοποιήσεις

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ, θα παραμείνει σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, μια και σήμερα η ψυχολογία σου δε θα είναι κι η πιο ευχάριστη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα πράγματα είναι καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχεις ανοιχτά και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου δε βρίσκονται στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως, θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, αυτό που θέλεις είναι να τελειώνεις τις υποθέσεις, που το τελευταίο διάστημα σε πιέζουν. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι όμως, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και μερικές εξελίξεις μπορεί να καθυστερήσουν. Το βασικότερο είναι να ξέρεις, ότι θα πετύχεις αυτά που θέλεις, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι πολύ γερές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Τοξότη, τώρα να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι πως οι πλανήτες θα σου δώσουν τόσο ερωτισμό, που δε θα μπορεί κάτι να αντισταθεί στο πέρασμα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα έχεις βαρύ φόρτο κι η πίεση θα σ’ εκνευρίζει έντονα. Δείξε κουράγιο, καθώς μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Τα έξοδα συνεχίζονται κι οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές. Φρόντισε σταθερά να κάνεις οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι προσδοκίες που έχεις, Αιγόκερέ μου, είναι πάρα πολύ μεγάλες, αλλά αυτή την περίοδο το να τις υλοποιήσεις, αποδεικνύεται λίγο δύσκολο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην έχεις την καλύτερη διάθεση. Ο οικογενειακός σου περίγυρος είναι αυτός που θα σε βγάλει από αυτή την κατάσταση, καθώς θα σε παρασύρει σε καταστάσεις πιο ευχάριστες, αφήνοντας για λίγο πίσω ό,τι σε προβληματίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Αιγόκερε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου, αφού η Αφροδίτη από το Ζυγό σού δίνει τις καλύτερες επιρροές για να βρεις το ταίρι που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα υπάρχει πολλή δουλειά, που όμως δε σε φοβίζει. Φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις, για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πηγαίνουν άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Δεν ζητάς σήμερα υλικές απολαύσεις, Υδροχόε, αλλά επικεντρώνεσαι σε πιο πνευματικές αναζητήσεις. Θα επιδιώξεις την αυτογνωσία και θα τελικά δεις, ότι από τις διαρκείς σκοτούρες ο μόνος χαμένος είναι ο εαυτός σου. Φρόντισε να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα σε όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν, για να έχεις μια καλύτερη καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, θα είναι στα ύψη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, νιώθεις μεγάλη υπερένταση κι έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου που ακόμη δεν τελειώνουν. Στα οικονομικά σου, αυτή την περίοδο πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μη δώσεις άλλες αναβολές. Τα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα σε διακατέχει θετική διάθεση, για να τελειώσεις υποθέσεις, που το τελευταίο διάστημα σε προβληματίζουν. Έχεις δίπλα σου άτομα, τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις κι αυτό τελικά θα γίνει. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε καινούργιες δράσεις, αν πρώτα δεν τελειώσεις με θέματα, τα οποία ακόμη δεν έχουν βρει τις λύσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Για να βελτιωθούν παραπάνω, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Κι αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης στο δικό σου ζώδιο έχει φτιάξει τη διάθεσή σου και θα κάνει το ρομαντισμό σου να ξεχειλίζει. Μετά, θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Αν ακούσεις σήμερα όσα έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου, θα βοηθηθείς σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν κι εσύ ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων, για ν’ ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ