Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα Μπάσκετ της Α.Ε.Καλαβρύτων

Εναρκτήρια συγκέντρωση σήμερα 19 Νοεμβρίου 2018, για το τμήμα Μπάσκετ της Α.Ε.Καλαβρύτων. 
Η συγκέντρωση αθλητών πραγματοποιήθηκε  στο κλειστό γυμναστήριο Καλαβρύτων παρουσία μελών της Διοίκησης όπου και έγινε η παρουσίαση των νέων προπονητών της ομάδας, που για την φετινή χρονιά αναλαμβάνουν ο Δημήτρης Μέρμηγκας και ο Λεωνίδας Παπαδολιάς, οι οποίοι καλούνται να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες αλλά και νέα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία του Συλλόγου.

Ο Δημήτρης Μέρμηγκας, παλαίμαχος αθλητής του συλλόγου, έχει διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής και γνωρίζει άριστα την λειτουργία της ομάδας.
Ο Λεωνίδας Παπαδολιάς, είναι εν ενεργεία αθλητής στον Διαγόρα Αθηνών που συμμετέχει στην Α2 εθνική κατηγορία και η εμπειρία του, όσο και οι γνώσεις του σε κορυφαίο επίπεδο θα βοηθήσουν εξαιρετικά την ομάδα των Καλαβρύτων.

Επιπλέον, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ομάδας Τάκης Βαρβιτσιώτης, σύντομα θα αρχίσουν οι εγγραφές νεαρών αθλητών για την επαναλειτουργία της Ακαδημίας Μπάσκετ της Α.Ε.Καλαβρύτων.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν από σήμερα και θα γίνονται τρείς μέρες την εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο Καλαβρύτων.

Σας ανακοινώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 ξεκίνησε  στο κλειστό Γυμναστήριο Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του τμήματος Μπάσκετ ανδρών.

Προπονητής της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής, κος Δημήτριος Παπαιωάννου 

Αυτός ο συγκερασμός, αποτελεί μέλημα της Διοίκησης και φιλοσοφία του προπονητή για να υπάρχει συνέχεια στο Καλαβρυτινό Μπάσκετ. Η Διοίκηση της ομάδας στα σταθεί αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια την οποία και θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις».