Τραγωδία στην Κυπαρισσία με δύο μαθητές νεκρούς σε τροχαίο - Εξέπνευσε στο Ρίο και ο οδηγός του αυτοκινήτου - 15χρονοι, μαθητές της Α' Γυμνασίου

πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του

Σοβαρό τροχαίο με τρεις νεκρούς και έναν τραυματία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή Τερψιθέας κοντά στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ένα Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα συγκρούστηκε με φορτηγάκι στην έξοδο προς την εθνική οδό.

Απ' το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους τρεις 15χρονοι μαθητές που επέβαιναν στο Ι.Χ, κι ο οδηγός του άλλου οχήματος είναι ελαφρά τραυματισμένος. 

Ο 15χρονος οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Ρίο καθώς χρειάζοταν εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος Μερτανι Ενρίκο ο οποίος εξέπνευσε στο νοσοκομείο του Ρίου ήταν αυτός που πήρε κρυφά από τον πατέρα του το αυτοκίνητο και μαζί με δυο συμμαθητές του θέλησαν να πάνε βόλτα. Ο χάρος όμως τους είχε στήσει καρτέρι... Τα τρια παιδιά μόλις 15 ετών άφησαν τις ζωές τους στο οδόστρωμα όταν συγκρούστηκαν με βαν. 

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΡΑΤΟΥ 

Διαβάστε επίσης