Αυτή είναι η γυναίκα που παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου -Περιμένουν παιδί

ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Μια γυναίκα που έχει περάσει και εκείνη δύσκολα στο παρελθόν και στην οποία φαίνεται ότι βρήκε αποκούμπι, παντρεύεται τον επόμενο μήνα ο Υπάτιος Πατμάνογλου. 

Τραγικός πατέρας και σύζυγος, ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε την οικογένειά του να διαλύεται σε μερικά δευτερόλεπτα. Εχασε την 33χρονη σύζυγό του και τον 3χρονο γιο του στο τραγικό τροχαίο της εθνικής Αθηνών-Λαμίας. 

Ηταν παραμονή Καθαράς Δευτέρας του 2017, όταν ο Γιώργος Βακάκης με τον φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο ξεκίνησαν από την Αθήνα για την Αράχωβα. Από την Αθήνα, είχαν ξεκινήσει και ο Υπάτιος Πατμάνογλου με την σύζυγό του και το παιδί τους για το χωριό τους την Υπατία. Σε κάποιο σημειό της διαδρομής η οικογένεια Πατμάνογλου σταμάτησε δεξιά στο πάρκινγκ. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου πήγε στην τουαλέτα, ενώ η σύζυγός του και το παιδί τους έμειναν στο αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα από το σημείο περνούσαν και ο Γιώργος Βακάκης με τον φίλο του, με την Porsche του Mr Jumbo. Ο Βακάκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα (320 χλμ. την ώρα) στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου. Η γυναίκα και το παιδί του Υπάτιου, όπως και ο οδηγός και ο συνοδηγός της Porsche σκοτώθηκαν ακαριαία. 

Ενάμιση χρόνο μετά, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο μόνος επιζών αυτού του τρομακτικού δυστυχήματος, προχωράει μπροστά. Το τελευταίο διάστημα διατηρούσε σχέση με μια γυναίκα η οποία και αυτή σχετικά πρόσφατα, πριν ένα χρόνο περίπου, πέρασε ένα αντίστοιχα σοκαριστικό γεγονός. Ο άνθρωπος με τον οποίο είχε σχέση επί οκτώ χρόνια αυτοκτόνησε, λίγο μετά το χωρισμό τους. 

Η Εμυ είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, είναι μάλιστα και δημοτική σύμβουλος και όλοι μιλούν για μια ξεχωριστή κοπέλα. 

Η γνωριμία λέγεται ότι έγινε μέσω Facebook ενώ ρόλο έπαιξαν και κάποιοι κοινοί φίλοι. 

Οπως όλα δείχνουν τα τραγικά γεγονότα που βίωσαν και οι δύο, αποτέλεσαν ένα επιπλέον σημείο επαφής και η σχέση αυτή όχι απλά ευδοκίμησε αλλά θα έχει και το καλύτερο τέλος, αφού το ζευγάρι περιμένει ήδη το πρώτο του παιδί και στις αρχές του επόμενου μήνα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 


 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ