Πέθανε η κυρία Όλσεν από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι

Η Aμερικανίδα ηθοποιός Κάθριν ΜακΓκρέγκορ που υποδυόταν τη δύστροπη παντοπώλισσα Χάριετ Όλσεν στην τηλεοπτική σειρά «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» πέθανε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 93 ετών, μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. 

Στην ιδιαίτερα δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1970, η Κυρία Όλσεν και η κόρη της Νέλι, επίσης αντιπαθητική, την οποία υποδυόταν η Άλισον Άρνγκριμ, παίδευαν τη γενναία και δεμένη οικογένεια 'Ινγκαλς.

Γεννημένη στην Καλιφόρνια, η Κάθριν ΜακΓκρέγκορ άρχισε την καριέρα της ως χορεύτρια στη Νέα Υόρκη πριν γίνει ηθοποιός, ερμηνεύοντας μικρούς ρόλους και δουλεύοντας για την τηλεόραση προτού υποδυθεί την αξέχαστη στριμμένη των παιδικών μας χρόνων, την Κυρία Όλσεν, τον σημαντικότερο ρόλο της καριέρας της.

Η σειρά, που μεταδόθηκε στις ΗΠΑ μεταξύ 1974 και 1983, βασιζόταν στα βιβλία της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ, μια πρωτοπόρο των τελών του 19ου αιώνα που εμπνεόταν από τις δικές της περιπέτειες στην αμερικανική Δύση.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μελίσα Γκίλμπερτ, γνωστή σε όλο τον κόσμο ως η Λόρα Ίνγκαλς της σειράς, η δευτερότοκη κόρη της οικογένειας, με τις μακριές κοτσίδες και τις φακίδες στο πρόσωπο, απέτισε τιμή στη θανούσα. 

Διαβάστε επίσης