Πάτρα: Κρίσιμες ώρες για τον 35χρονο Αρχιφύλακα πατέρα δυο παιδιών - Θύμα σοβαρού τροχαίου - ΦΩΤΟ

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΡΙΟΥ

Σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια", παραμένει ο 35χρονος Αστυνομικός, που τραυματίστηκε σοβαρά, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Άθω.

6_2_1.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για τον Αρχιφύλακα Α.Α, που υπηρετει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών (Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας) και είναι πατέρας δυο παιδιών. 

Το τροχαίο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Τροχαίας, σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό 39χρονο, που εκινείτο επι της οδου Γεωργίου Παπανδρέου, κατόπιν "αδέξιου χειρισμού" έστριψε στην οδό Άθω, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση με την μοτοσυκλέτα του 35χρονου Αστυνομικού, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας  εκινείτο επί της Παπανδρέου με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Αστυνομικού στο κεφάλι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσε κράνος. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρίου, όπου και διασωληνώθηκε.

7_0.jpg

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών. 

Νεότερο- Πάτρα: Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό 30χρονου αστυνομικού στην Γεωργίου Παπανδρέου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ρίο - ΦΩΤΟ

Διαβάστε επίσης