Aυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση του Ζάχου Χατζηφωτίου με την Έλενα Χριστοπούλου

Αδιευκρίνιστο παραμένει το είδος της σχέσης του 95χρονου Ζάχου Χατζηφωτίου με τη 43χρονη Έλενα Χριστοπούλου καθώς η μέντορας του GNTM διέψευσε τις αρχικές δηλώσεις του όπου έκανε λόγο για επταετή σχέση τους και ότι έμεναν μαζί στην Κηφισιά, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια μίλησε για παράφραση των λεγομένων του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζάχος Χατζηφωτίου μιλώντας στην εκπομπή "Τι λέει" στον Alpha αποκάλυψε ότι είχε επί επτά χρόνια σχέση με την όμορφη μέντορα του GNTM:

«Τη βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη», είπε ο 95χρονος Ζάχος Χατζηφωτίου.

Οι δηλώσεις του "άναψαν" φωτιές και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η ίδια η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε τη δική της απάντηση κάνοντας λόγο για μακρόχρονη φιλία και ένα μεγάλο, πλατωνικό έρωτα που είχε με τον Ζάχο Χατζηφωτίου.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρω1νό του ΑΝΤ1, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αφενός είμαι ωραία, αφετέρου δεν μπορώ να ράψω ούτε κουμπί, θέλω να το τονίσω αυτό. Γελάω, τι να κάνω; Τον Ζάχο τον αγαπώ, με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον. Μου πέφτει λίγο μικρός. Με έχει βοηθήσεις στις επιλογές μου πάρα πολύ, στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί… Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του», είπε η Έλενα.

«Αυτά που είπε, τα είπε. Αύριο μπορεί να πει κάτι άλλο, αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών κι εγώ τον αγαπώ. Εκείνος μου έχει μάθει ότι μέσα από το χιούμορ ξεπερνάμε τα πάντα. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς, να μου δείξουν τις φωτογραφίες, να μου δείξουν και που μέναμε αλλά δεν θέλω να μπω σε πόλεμο φαντασμάτων. Ο Ζάχος είναι στη ζωή μου τα τελευταία 24 χρόνια, ξέρει τους γονείς μου, είναι αυτός. Αν ήταν κάτι άλλο θα ήμουν η πρώτη που θα το έλεγα».

Με τη Φαίη Σκορδά μίλησε και ο Ζάχος Χατζηφωτίου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star, ο Ζάχος Χατζηφωτίου έκανε λόγο για ανοησία και κακοήθεια των Ελλήνων: «Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος. Εκείνη την ώρα που δίνεις μια συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν και πράγματα. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Μα δεν ήταν ότι μέναμε μόνοι. Η έκφραση μέναμε πάει να πει ότι είμαστε φίλοι. Πρέπει να πούμε τι κάναμε; Είναι ντροπή. Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα. Είναι ντροπή.Το έχουν κάνει ανατολικό θέμα. Είκοσι χρονών ήταν όταν γνωριστήκαμε... ε όχι, δεν πάμε και με ανήλικα! Δεν είχα τίποτα με την κυρία Χριστοπούλου. Τέρμα. Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε φιλική σχέση... Δεν θα αλλάξουμε επειδή κάποιοι κακοήθεις βρέθηκαν να παραφράσουν τις δηλώσεις μου», είπε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης