Τοξοβολία: Τρία μετάλλια για τον Αθλητικό Σκοπευτικό Σύλλογο Αχαΐας - ΦΩΤΟ

στον αγώνα Κλειστού Χώρου Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου Α΄ και Β΄ Αγωνιστικής Κατηγορίας

Ακόμα τρία μετάλλια προστέθηκαν στη… «φαρέτρα» του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Αχαΐας, κατά τη διοργάνωση του Αγώνα Κλειστού Χώρου Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου Α΄ και Β΄ Αγωνιστικής Κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Κουκούλι» στην Πάτρα.

 Η αθλήτρια του Α.Σ.Σ.Α. Μαρία Ρόκου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη Β΄ Αγωνιστική Κατηγορία Σύνθετου Τόξου, ενώ ο αθλητής του Α.Σ.Σ.Α. Ίλικος Αθανάσιος πήρε το ασημένιο μετάλλιο στη Β΄Αγωνιστική Κατηγορία Σύνθετου Τόξου, καταφέρνοντας με την επίδοσή του να ανέβει στην Α΄Αγωνιστική Κατηγορία. Χρυσό μετάλλιο αποδόθηκε τιμής ένεκεν και στην αθλήτρια του Α.Σ.Σ.Α. Μαρούσα Τσαβαχίδου, που συμμετείχε στον αγώνα εκτός συναγωνισμού στην Α΄Αγωνιστική Κατηγορία Σύνθετου Τόξου.

assa2.jpg

assa3.jpg

 Επίσης, στον αγώνα συμμετείχαν ο αθλητής του Α.Σ.Σ.Α. Χάρης Αγγελόπουλος στην Α΄Αγωνιστική Κατηγορία Σύνθετου Τόξου, καθώς και οι νέες αθλήτριες του Συλλόγου Ανδρονίκη Παναγοπούλου και Κρίνα Νικολοπούλου.

  «Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Α.Σ.Σ.Α., που για ακόμα μία φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας έκαναν υπερήφανους. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που οι κόποι και οι προπονήσεις μας έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα, καθώς στόχος μας δεν είναι μόνο η επιτυχία, αλλά και η προάσπιση του αθλήματος της τοξοβολίας», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Α.Σ.Σ.Α. Χρήστος Κουρνούτος.

 Σημειώνεται ότι η ομάδα του Α.Σ.Σ.Α. καταφέρνει κάθε χρόνο να διακριθεί σε αγώνες πανελλαδικής εμβέλειας, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις. 

assa4.jpg

assa6.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης