Τα ζώδια σήμερα 12 Νοεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δευτεριάτικη Σελήνη στον Αιγόκερω και… τα κεφάλια μέσα! Μπορεί να μην ξεκινάει και πολύ συναισθηματικά αυτή η εβδομάδα, αλλά σίγουρα μας κάνει πιο δυναμικούς, εργατικούς και σοφούς! Οι πιο ευνοημένοι είναι σίγουρα οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Πολλές συμβουλές θα σου δοθούν σήμερα, Κριέ, για τη ζωή σου. Εσύ όμως έχεις τις δικές σου απόψεις και δε θέλεις ν’ ακολουθήσεις το μοτίβο των γύρω σου. Εκείνο που πρέπει να τους δώσεις να καταλάβουν είναι, ότι παραμένεις έτοιμος να πληρώσεις το τίμημα. Ένα άτομο της οικογένειάς σου θα σταθεί δίπλα σου και θα σε υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο σε όποιες επιλογές κι αν κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να προσφέρεις πολλά στη σχέση σου, Κριέ, και να κάνεις και το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς, φρόντισε ν’ αποφεύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα γίνουν πολλές συζητήσεις κι επαφές, για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο με πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, η δυναμικότητά σου θα είναι πάρα πολύ μεγάλη και θα νιώσεις την ανάγκη ν’ ασχοληθείς με καινούργιες καταστάσεις. Θα έχεις τη στήριξη ενός δικού σου άτομου σε οτιδήποτε χρειαστείς. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες, που θα σε κάνουν να γεμίσεις περισσότερο ψυχικά και να νιώσεις πιο ήρεμος στις καθημερινές σου ασχολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποιες απορίες, Ταύρε, για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου ορισμένες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και σε βεβαιώνω, ότι μετά τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Ταύρε. Μπορείς σήμερα να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά, μην προχωρήσεις σε άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Οι ιδέες που έχεις, Δίδυμε, παραμένουν πολλές, αλλά το να θέλεις ν’ αλλάξεις τους γύρω σου, δεν είναι εφικτό, αφού οι άλλοι δεν βρίσκονται σε θέση ν’ ασχοληθούν με υπαρξιακά θέματα που αφορούν τη ζωή τους. Φρόντισε να εστιάσεις σε δικά σου ζητήματα, πράγμα πιο εποικοδομητικό, ώστε να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις για το μέλλον σου. Κάποιες καινούργιες δραστηριότητες που θα ξεκινήσεις, θα στεφθούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τη στάση που έχεις απέναντι στο ταίρι σου, Δίδυμέ μου, και σε σκέψεις το βάζεις, αλλά και δυσκολεύεις την καλή πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, Δίδυμε, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευριστείς για πράγματα, που θα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου, σήμερα πρέπει να προσέχεις συμφωνίες και υπογραφές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά στο οικογενειακό σου περιβάλλον, επειδή θα υπάρχει εριστικότητα κι εκνευρισμός. Προφύλαξε λίγο τον εαυτό σου, αλλιώς θα βρεθείς σε δύσκολη θέση, που μπορεί να σε στενοχωρήσει. Θα είναι μία πιεστική μέρα από πλευράς των δικών σου ατόμων και γι’ αυτό πρέπει να βρίσκεσαι σε απόλυτη ηρεμία και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Άκου τις συμβουλές ενός φιλικού σου ατόμου, που μπορεί να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία της σχέσης σου, Καρκίνε μου, βλέπεις ότι έχει δυσκολέψει. Για να μείνεις κοντά στο ταίρι σου, μην κρατάς παθητική στάση. Εξυπνάδα έχεις, οπότε μπορείς να ελιχθείς, να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, και να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα υπάρξει καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πολλά στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, σήμερα δεν πρέπει να δείξεις παρορμητικότητα. Σε ό,τι σου προτείνουν, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, η μέρα σου θα είναι πάρα πολύ καλή, αφού το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μια και κατάφερες να βρεις διέξοδο σε κάποια κατάσταση, που σε ταλαιπωρούσε εδώ και πάρα πολλές ημέρες. Μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τις ιδέες σου, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της και κοντά σου θα βρίσκονται άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που θα χαρούν με τη δική σου επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Λέων, αν συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν πεις λόγια που θα στενοχωρήσουν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά, Λέων. Θα έχεις σήμερα στο πρόγραμμά σου πολλές συζητήσεις κι επαφές, για αλλαγές που θα γίνουν ή καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για νέες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις βαριές χρηματικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι η στιγμή για να πάρεις οριστικές αποφάσεις, σχετικές με την αλλαγή που θέλεις να κάνεις στον κοινωνικό σου περίγυρο. Δε χρειάζεται βιασύνη και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Περίμενε λίγο και στην πορεία θα δεις, ότι η εγκράτειά σου θα σε οδηγήσει στις σωστές κινήσεις κι αυτό θα είναι προς όφελος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Παρθένε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, Παρθένε, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Τα οικονομικά σου σήμερα δεν εξελίσσονται θετικά. Πρέπει να ακολουθήσεις πληρέστερο προγραμματισμό και ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα βιάζεσαι να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις που σου έχουν ανατεθεί. Πρόσεξε λιγάκι, καθώς μπορεί να γίνουν βιαστικές κινήσεις. Δε θέλεις κάτι τέτοιο, αφού επιθυμείς όλα να βρίσκονται σε τάξη. Για να τελειώνεις ακόμη πιο γρήγορα, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια ενός φιλικού σου άτομου, που θα είναι πολύ χρήσιμη και θα σου προσφέρει ό,τι ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Ζυγέ, αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις στη σχέση σου μερικές καταστάσεις, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Ζυγέ, και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις κι αυτό σε αγχώνει έντονα. Φρόντισε ν’ αποφύγεις τα πολλά έξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα που σε απασχολούν από παλιά. Η κινητικότητά σου θα βρίσκεται στο ανώτερό της σημείο. Δικά σου άτομα σε πλησιάζουν για να σε βοηθήσουν, παρόλο που εσύ δεν μπορείς να το αντιληφθείς. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και πάρε τις ευκαιρίες που σου δίνονται, για να βγεις από τις δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες σε ταλαιπωρούν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη δίνεις σημασία σε ασήμαντες λεπτομέρειες, Σκορπιέ μου, που σ’ εκνευρίζουν και σε κάνουν να ξεσπάς στο ταίρι σου, χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έρχεται μια καινούργια γνωριμία και μάλιστα πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην καταστρώνεις σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν έντονα. Στα οικονομικά σου, θα δείξεις μεγάλη ενεργητικότητα για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα προσπαθήσει κάποιο άτομο με τη γλυκύτητα, την τρυφερότητα και τη δοτικότητά του να εισβάλει στη ζωή σου, αλλά καλό είναι να μην παρασυρθείς. Θα διαπιστώσεις αργότερα, ότι τα κίνητρά του δεν ήταν τόσο ευγενικά. Αυτό βέβαια, δε σε πτοεί, αφού τα σχέδιά σου για το μέλλον είναι πάρα πολύ καλά και το μυαλό σου δε σε αφήνει να ασχολείσαι με μικρολεπτομέρειες. Προχώρησε όπως ακριβώς ξέρεις και η επιτυχία σε περιμένει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Τοξότη, και σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει, να συνεργαστείς επιτυχώς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε πάντως να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μερικές φορές, Αιγόκερέ μου, αφήνεις το μυαλό σου να σε παρασύρει σε ενέργειες, που δεν είναι οι καλύτερες για τρίτα πρόσωπα. Η συναισθηματικότητά σου, αλλά κι οι απελευθερωμένες ιδέες σου, σε κάνουν να βλέπεις μερικά πράγματα πιο χαλαρά. Φρόντισε να προσγειωθείς και να θυμάσαι, ότι έχεις πραγματικούς φίλους δίπλα σου, που μπορούν να σε συμβουλέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θ’ αρχίσεις σήμερα να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, Αιγόκερε, και θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Μπορείς να βοηθήσεις το ταίρι σου σε ενδεχόμενα προβλήματά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει σήμερα, Αιγόκερε, να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με πολλή ψυχραιμία, καθώς θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους, που θα σ’ εκνευρίσουν έντονα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα μπορέσεις να κάνεις τα πλάνα σου για τις επόμενες μέρες, απέναντι στις υποχρεώσεις και τις δουλειές που έχεις. Φρόντισε πάντως να ξεκουραστείς, αφού την τελευταία περίοδο έχεις πάρα πολλά στο κεφάλι σου και μερικά από αυτά πρέπει να τα ξεφορτωθείς. Έχεις καταφέρει πάρα πολλά και στα περισσότερα πεδία η επιτυχία σε συνοδεύει. Προσπάθησε σήμερα να αφιερωθείς στα άτομα της οικογένειάς σου, που σε έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δε σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις, ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες σήμερα στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αφού είσαι από τα ζώδια που πάντα τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις πάρα πολύ.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η πρώτη μέρα της εβδομάδας, Ιχθύ, θα σε βρει με πάρα πολλές υποχρεώσεις, αλλά εσύ έχεις πλήρες πρόγραμμα, ώστε να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια δικών σου ατόμων, καθώς θα δεχτείς κι άλλες προτάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Ιχθύ, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον της. Φρόντισε να ηρεμήσεις, κι η μέρα σου θα εξελιχθεί μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, Ιχθύ, αλλά φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να κινηθείς πιο χαλαρά, αφού χάνεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις μια τάξη, επειδή το τελευταίο διάστημα έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης