Πάτρα: Ραντεβού σήμερα στον Κόκκινο Μύλο με τους πολίτες δίνει ο Δήμος- Κινητοποίηση κατά της απόφασης της Κτηματικής

Στον Κόκκινο Μύλο καλεί σήμερα Κυριακή, στις 11.00 πμ, ο Δήμος κατά της απόφασης της Κτηματικής υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα η Δημοτική Κοινότητα Παραλίας, η Τοπική Κοινότητα Ροϊτίκων, η Τοπική Κοινότητα Μιντιλογλίου και το  Νότιο Διαμέρισμα διοργανώνουν κινητοποίηση στο παραθαλάσσιο πάρκο του Κόκκινου Μύλου με σύνθημα: «Ο σκουπιδότοπος που έγινε πάρκο ανήκει στο λαό. Δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει»…
«Αυτή είναι   η δική μας απάντηση  στο τελεσίγραφο της κτηματικής υπηρεσίας που ζητά να της παραδοθεί ο χώρος και να επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση, πριν τη διαμόρφωσή της σε πάρκο».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες, η Κτηματική Υπηρεσία της Πάτρας απέστειλε στον Δήμο Πατρέων έγγραφο με το οποίο του καταλογίζει παρανομίες επειδή διαμόρφωσε στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, μεγάλο παραθαλάσσιο χώρο πρασίνου με φυτά και γκαζόν που ήδη απολαμβάνουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Έτσι, ο Κώστας Πελετίδης, κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη, με αφορμή την ανάπλαση του παραθαλάσσιου πάρκου στον Κόκκινο Μύλο

Σύλλογοι, φορείς και κάτοικοι της περιοχής , προγραμματίζουν κινητοποιήσεις, ενάντια στην Κτηματική Υπηρεσία Πατρών, δηλώνοντας:

«Είμαστε πανέτοιμοι να σταθούμε δίπλα στο Δήμαρχο. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συνεχίσει την υποβάθμιση της περιοχής μας».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ