Τα ζώδια σήμερα 9 Νοεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μία Παρασκευή γεμάτη ερωτισμό, συναίσθημα, πάθος, έλξη, σεξουαλικότητα αλλά και… χρήμα! Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη και οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, είναι πιο ερωτικοί από ποτέ και επιπλέον, θα έχουν ευκαιρία για παθιασμένη επανασύνδεση!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Καταφέρνεις σήμερα, Κριέ, να ρυθμίσεις εσύ κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις και να μη σ’ ελέγξουν αυτές. Η ψυχραιμία σου θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, στην οποία θα βρεθείς με ένα οικογενειακό σου άτομο. Εκμεταλλεύσου το χρόνο κι αργότερα δώσε τις λύσεις που θέλεις. Θα διαπιστώσεις, ότι αυτή η εξέλιξη μόνο θετική θα αποβεί για σένα και μάλιστα χωρίς καθόλου απώλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου, Κριέ, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Κριέ μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να τις αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, επειδή οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η λογική κι η γενναιότητα σου, Ταύρε, ανταμείβονται από τους γύρω σου κι ιδιαίτερα από ένα άτομο που τελευταία ήθελες να σε προσέξει. Έχεις καταφέρει αρκετά κι αυτό σου δίνει ικανοποίηση, αλλά και δύναμη για να προχωρήσεις παρακάτω. Οι άλλοι αναγνωρίζουν τη μετριοφροσύνη σου. Εσύ αισθάνεσαι χαρούμενος από τις εξελίξεις και τις καλές καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε μου, κάποια απομόνωση. Μίλα με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, σύντομα θα βρεις και μάλιστα, θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει πολύ καλά, αλλά πρέπει να ξεκουραστείς και μετά να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αναγνωρίζεται σήμερα η αξία σου, Δίδυμε, και θ’ αντιμετωπίσεις με ιδιαίτερη καλοσύνη κι ευγένεια γεγονότα που σε δυσκόλεψαν, αλλά και ανθρώπους που ουσιαστικά αντιπαθείς. Ακόμη και άτομα, με τα οποία έχεις αντιπαραθέσεις, θα υποκλιθούν, όχι τόσο στην επιτυχία σου, όσο στο μεγαλείο του χαρακτήρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Δίδυμέ μου, να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου. Μπορείς μαζί με το ταίρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Δίδυμε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους, οπότε απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η διπλωματικότητά σου, Καρκίνε, σήμερα σε φέρνει σε μία άκρως πλεονεκτική θέση, αφού μπορείς να ανατρέψεις τις ατυχίες ή ακόμη και κάποιες αποτυχίες που σου έχουν παρουσιαστεί. Αισθάνεσαι ευχάριστα με την τροπή που πήραν τα πράγματα και αποδίδεις στον εαυτό σου τα εύσημα. Μπορείς πλέον ν’ απολαύσεις την ημέρα σου, παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα πετύχεις θετικές συνεργασίες που θα σ’ ευχαριστήσουν. Πρέπει σήμερα να προσέχεις απέναντι σε συμφωνίες και υπογραφές στα οικονομικά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι σκέψεις σου είναι θετικές σήμερα, Λέων, κι έχεις ανάγκη να προσφέρεις πάρα πολλά στους άλλους γύρω σου. Ο ευγενικός σου λόγος και η τάση σου να κάνεις κάθε καλή πράξη, αισθάνεσαι ότι σε οδηγούν σε άλλη διάσταση. Μοιράσου όλο αυτό με άτομα που νιώθουν όπως εσύ και θα διαπιστώσεις, ότι μαζί θα έχετε καταφέρει να προσφέρετε χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου, ότι αρχίζουν να υλοποιούνται. Στις μοναχικές ψυχές η περίοδος αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου, τα οποία μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται, Παρθένε μου, ότι έχεις ανάμικτα συναισθήματα απέναντι σε μέλη της οικογένειάς σου και δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Τα συναισθήματα, να ξέρεις, ότι δεν κρύβονται. Είναι στο χέρι σου να βρεις τη στιγμή, που θα εκφράσεις όλη αυτή την αγάπη που νιώθεις για τα δικά σου άτομα. Τα κοντινά σου πρόσωπα θα εκπλαγούν από αυτή τη συμπεριφορά σου, αφού τελευταία ήσουν κάπως κλεισμένος στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Παρθένε, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητα και βγάλεις στην επιφάνεια τον ερωτισμό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου, αφού το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί σε κινήσεις που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, απόφυγε να ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν έντονα. Τα οικονομικά σου, μετά τις πολλές προσπάθειες που έχεις κάνει, έχουν έρθει σε καλό σημείο. Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, έχεις την τάση να ονειροπολείς και να κυνηγάς το άπιαστο. Καλό είναι αυτό, αφού θα καταφέρεις να ξεφύγεις για λίγο από την πραγματικότητα που σε πιέζει. Βάλε όμως στόχους και πλάνα, για το πως θέλεις να πραγματοποιήσεις τα «θέλω» σου κι απλά πρόσεξε να είναι μέσα στα πλαίσια του εφικτού. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και δεν ξεφεύγεις εύκολα από την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, Ζυγέ, βρίσκονται εύκολα, με βοήθεια από τη μεγάλη κατανόηση που έχει το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά, ώστε να έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Ζυγέ, να εκνευριστείς στη δουλειά σου και μην κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια, αφού ήδη έχεις μπροστά σου πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Με καλό προγραμματισμό, να ξέρεις, θα τα καλύψεις όλα στο έπακρο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μία μικρή απόδραση είναι σήμερα απαραίτητη για σένα, Σκορπιέ. Έχεις ανάγκη να ταξιδέψεις και να ξεφύγει λίγο το μυαλό σου από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μπορείς να απομονωθείς και να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Θα θελήσεις να διαπιστώσεις τι γίνεται, ποιος πραγματικά είσαι και τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον. Το ξεκαθάρισμα σου θα είναι ουσιαστικό και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις αρκετή ισορροπία κι ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις σε ζητήματα νόμου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα ακούσεις παράπονα από κάποιο οικογενειακό σου άτομο που το είχες παραμελήσει λίγο το τελευταίο καιρό κι αυτό επειδή λόγω των υποχρεώσεών σου δεν προλάβαινες να πράξεις αυτά που έπρεπε. Το καλό με σένα είναι, ότι έχεις ένα μαγικό τρόπο να πείθεις τους άλλους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια για τα αγνά σου συναισθήματα, την πίστη και τη φιλία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το ταίρι σου, Τοξότη, και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, διανύεις μια περίοδο που είναι άκρως ερωτική και θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Τοξότη, πηγαίνουν μια χαρά. Δε χρειάζεται να σε πιάνουν οι ανασφάλειες, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι ισχυρές. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου. Σημασία όμως έχει, ότι ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν και θ’ αρχίσεις να ισορροπείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με ένα άτομο που σε βοήθησε παλαιότερα να ξεπεράσεις δύσκολες στιγμές, Αιγόκερε, δραπετεύοντας από επικίνδυνα μπερδέματα, φαίνεται ότι θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου. Θα θυμηθείτε τα παλιά και θα έρθετε ακόμη πιο κοντά. Μαζί με αυτό το πρόσωπο, θα δρομολογήσεις νέες δραστηριότητες που θα είναι αρκετές και για τους δύο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βρες τον εαυτό σου μέσα στο άγχος που έχεις, Αιγόκερε, και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο σίγουρα θα σου συμβούν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει πάντως να τελειώσεις υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αφού στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θ’ αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο, Υδροχόε, με το οποίο θα κάνεις υπαρξιακές συζητήσεις, θα απασχολήσει περισσότερο τις σκέψεις και το χρόνο σου σήμερα. Η θέλησή σου να το ακούσεις, είναι μεγάλη. Θα αισθανθείς ότι βρήκες ένα κρυμμένο θησαυρό, που είναι οι εμπειρίες της ζωής του. Αισθάνεσαι ότι μέσα από αυτό, μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου καλύτερο στην αναζήτηση και να προσφέρεις περισσότερα πράγματα στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Υδροχόε, είναι ευχάριστη κι έτσι δίνεις όμορφο τόνο στη σχέση σου, κάνοντας το ταίρι σου να περνάει καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη έχεις μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, αφού σε περιμένουν καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Υδροχόε, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Θα συνεχίσουν να προκαλούν έντονο άγχος τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει βέβαια να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο, Υδροχόε, με το οποίο θα κάνεις υπαρξιακές συζητήσεις, θα απασχολήσει περισσότερο τις σκέψεις και το χρόνο σου σήμερα. Η θέλησή σου να το ακούσεις, είναι μεγάλη. Θα αισθανθείς ότι βρήκες ένα κρυμμένο θησαυρό, που είναι οι εμπειρίες της ζωής του. Αισθάνεσαι ότι μέσα από αυτό, μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου καλύτερο στην αναζήτηση και να προσφέρεις περισσότερα πράγματα στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Υδροχόε, είναι ευχάριστη κι έτσι δίνεις όμορφο τόνο στη σχέση σου, κάνοντας το ταίρι σου να περνάει καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη έχεις μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, αφού σε περιμένουν καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Υδροχόε, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Θα συνεχίσουν να προκαλούν έντονο άγχος τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει βέβαια να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης