Xτύπησε 32χρονη και της άρπαξε την τσάντα - Επεισοδιακή σύλληψη - ΝΕΟΤΕΡΑ

στο Αιτωλικό

Πρώτη Ενημέρωση: Χειροπέδες σε έναν 29χρονο, ο οποίος χθες το βράδυ, με τη χρήση βίας, λήστεψε μία 32χρονη στο Αιτωλικό, αρπάζοντας την τσάντα της, πέρασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αιτωλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr η σύλληψη του δράστη ήταν επεισοδιακή, καθώς απαιτήθηκε πεζή καταδίωξη από τους αστυνομικούς για να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα, καθώς ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει.

Για την υπόθεση θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική Αστυνομία.

Νεότερη Ενημέρωση:  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

 Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 29χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο 29χρονος χθες το βράδυ προσέγγισε 32χρονη ημεδαπή που κινούταν πεζή και με την άσκηση σωματικής βίας της αφαίρεσε την τσάντα της και ένα κινητό τηλέφωνο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Μεσολογγίου, οι οποίοι ενεργώντας αναζητήσεις  εντόπισαν  τον 29χρονο και τον συνέλαβαν, μετά από πεζή καταδίωξη.

Από τον έλεγχο των εγγράφων του δράστη προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα, ενώ τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.

 

Διαβάστε επίσης