H απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα στις φήμες που την θέλουν να είναι ο τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αλεξανδράκη-Μηλιώνη

Στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε, μίλησε η Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα, τις φήμες που την θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον Δημήτρη Μηλιώνη.

«Δεν ισχύει ότι βγαίνω με τον Δημήτρη Μηλιώνη, δηλαδή προς Θεού οι άνθρωποι είναι τόσα χρόνια μαζί, είμαστε φίλοι και με την Δήμητρα και με τον Δημήτρη. Έτυχε ο άνθρωπος να με καλέσει στη γιορτή του, πήγαμε με την παρέα μου όλα οκ. Δεν σημαίνει κάτι, από την στιγμή που δεν υπάρχουν και ντοκουμέντα δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Αν είναι σε όποιο πάρτι πάω ή αν βγαίνω σε κοινή παρέα με κάποιον άνθρωπο... Πάει να πει ότι είμαι και μαζί; Θεωρώ πως είναι λίγο τραγικό όλο αυτό. Δεν ισχύει ότι κυκλοφορούσαμε χέρι-χέρι στη Γλυφάδα. Καταρχάς εγώ δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα, έρχομαι για δυο μέρες και μετά φεύγω και δεύτερον δεν θα έβγαινα ποτέ χεράκι χεράκι με κάποιον άνθρωπο ειδικά τώρα την προκειμένη φάση. Πραγματικά με τον άνθρωπο είμαστε φίλοι».

Το γνωστό μοντέλο συνέχισε λέγοντας: «Αν υπήρχε κάτι θα το έλεγα, είναι κρίμα μη χαλάτε το ζευγάρι , δεν θα έμπαινα ποτέ τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι δηλαδή αν είναι δυνατόν. Αυτό το διάστημα δεν μπορώ να έχω κάποιον στη ζωή μου, δεν είμαι εδώ. Είμαι μόνη μου ολομόναχη παιδιά.[...] Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τα μικροκουτσομπολίστηκα πράγματα».
 

Διαβάστε επίσης