Πάτρα: «Βίος και πολιτεία» ο απατεώνας με τα αυτοκίνητα

Η εξιχνίαση της διπλής απάτης που διέπραξε ένας 45χρονος σε βάρος δυο κατοίκων της Πάτρας, οι οποίοι τον πλήρωσαν αδρά για να τους φέρει αυτοκίνητα από την Γερμανία χωρίς να το κάνει ποτέ, αποκάλυψε ότι ήταν... επαγγελματίας του είδους καθώς είχε εξαπατήσει και ένα συνεργείο αυτοκινήτων!

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο, όταν τα δυο θύματα ηλικίας 43 και 34 χρόνων κατήγγειλαν πως είχαν πειστεί πριν δυο μήνες να του καταβάλλουν 16.327 ευρώ ως αντίτιμο για την αγορά και τη μεταφορά των αυτοκινήτων από την Γερμανία, ωστόσο εκείνος όχι απλώς εξαφανίστηκε αλλά έκοψε και κάθε γέφυρα επικοινωνίας μαζί τους. Παρ' όλο που είχε χρησιμοποιήσει πλαστά στοιχεία ταυτότητας, τα πραγματικά του προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Μετά την σύλληψή του, όμως, αποκαλύφθηκε άλλη μια κομπίνα που είχε διαπράξει πριν από τέσσερις μήνες, όταν επισκεύασε το αυτοκίνητο του στο συνεργείο ενός 24χρονου. Ο λογαριασμός είχε φτάσει τότε τα 4.500 ευρώ, όμως ο 45χρονος κατάφερε να ξεγλιστρήσει χωρίς να πληρώσει και από τότε ήταν άφαντος! Μετά την εξιχνίαση των τριών υποθέσεων, η δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών παραμένει ανοιχτή, αφού ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες απάτες.

Διαβάστε επίσης