Επέστρεψαν τα γκάζια και τα "φτιαγμένα" οχήματα στην Πατρών Κλάους και στον κόμβο Περιβόλας

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ήταν λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ, όταν ο θόρυβος των εξατμίσεων και των ελαστικών στην άσφαλτο, "έσκισαν" την ηρεμία της νύχτας,  αναστατώνοντας για δεύτερη συνεχή Κυριακή, τους κατοίκους κατά μήκος της Πατρών Κλάους και περιμετρικά του κόμβου της Περιβόλας Πατρών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο tempo24.news, η ευθεία της Πατρών Κλάους από το φανάρια μετά τον κομβο στο Κουκούλι μετατρέπεται σε πίστα αγώνων, με οδηγούς φτιαγμένων αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών μεγάλων κυβισμού ακόμα και δικύκλων, να επιδίδονται σε κόντρες αναπτύσσοντες ακόμα και ιλλιγιώδης ταχύτητες. 

Την ίδια ώρα σε μικρή απόσταση ο κόμβος της Περιβολάς, αποτελεί σημείο επίδειξης οδηγικής δεξιότητας (drift), με τα ελαστικά κυριολεκτικά να "λιώνουν" στην άσφαλτο και τα γκάζια, να διαπερνούν ακόμα και κλειστά παράθυρα σπιτιών και διαμερισμάτων σε απόσταση ακόμα και ενός χιλιομέτρου. 

Μετέτρεψαν το κέντρο της Πάτρας σε πίστα αγώνων - "Κόντρες" με μεγάλες ταχύτητες και υψηλά ντεσιμπέλ

Η περιοχή κατά το παρελθόν, ήταν σημείο συγκέντρωσης για κόντρες, ενώ και ο χώρος στάθμευσης γνωστού πολυκαταστήματος τις νυχτερινές ώρες, αποτελούσε "πεδιό" επιδείξεων. Μετά τις συνεχείς καταγγελίες κατοίκων και την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ, το φαινόμενο είχε εξαλειφθεί, όμως όπως επισημαίνεται ο "εφιάλτης" επανήλθε ...με το ραντεβού να δίνεται βράδια Κυριακής...τουλάχιστον αυτό συνέβη το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης