Super League: Ντέρμπι ΑΕΚ-Αρης - Δυνατά ματς σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο

Άδειο το ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ - Αναλυτικά οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

Μετά το χθεσινό... ορεκτικό σήμερα μπαίνουμε στο κυρίως μένου της αγωνιστικής με τρία παιχνίδια, ενώ ακόμη τρία θα διεξαχθούν τη Δευτέρα.

Στο Μαρούσι, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο δεύτερο διαδοχικό μεγάλο παιχνίδι για τους «κίτρινους» μετά την ήττα τους (2-1) από τον ΠΑΟΚ πριν από μια εβδομάδα. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ενημερώθηκε για το -3 λίγο πριν από το ευρωπαϊκό της παιχνίδι απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, πλέον απέχει έξι βαθμούς μέχρι και αυτή τη στιγμή από την κορυφή και οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να συνεχίσει το δρόμο της.

Ελάχιστα πιο χαμηλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης που έμεινε με τεράστια πίκρα από το κακό αποτέλεσμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αφού προηγήθηκε, έχασε και πέναλτι και εν τέλει όλα ήρθαν τούμπα...

Στη Νέα Σμύρνη, ο μαχητικός Ατρόμητος που συγκατοικεί με τον «δικέφαλο του βορρά» στην κορυφή, φιλοξενείται από τον Πανιώνιο με στόχο να μη χάσει την επαφή του με την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έχουν προβλήματα που επιζητούν λύσεις οι «κυανέρυθροι», έχοντας μείνει στους εφτά βαθμούς.
Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να έχουν τεράστια ανάγκη τους βαθμούς στην κατάσταση που έχουν περιέλθει φέτος, αφού... ακροβατούν στις θέσεις επιβίωσης και υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να σημειώσουν δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ και στοχεύουν στη συνέχιση του σερί...

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:


Σήμερα

17:15 Πανιώνιος - Ατρόμητος (Novasports2)
19:00 Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης (ΕΡΤ1)
19:30 ΑΕΚ - Αρης (Novasports1)

Αύριο 
19:00 Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΡΤ1)
19:30 Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης (Novasports2)
21:30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (Novasports1)

Διαβάστε επίσης