Κουτσούμπας από Πάτρα: Νεκρόφιλοι και κανίβαλοι του αντικομμουνισμού όσοι επιτίθενται στον Πελετίδη- Επίθεση σε Νίκο Νικολόπουλο και λοιπούς αντιπολιτευόμενους- ΦΩΤΟ

Σε εκδήλωση - σύσκεψη που πραγματοποιούν οι Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο Θέατρο «Πάνθεον» μιλάερι αυτή την ώρα ο ΓΓ του ΚΚΕ  Δημήτρης Κουτσούμπας.Ο κ. Κουτσούμπας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Νικο Νικολόπουλο, κάνοντας λόγο για κανίβαλους και νεκρόφιους του αντικομμουνισμού που επιτίθενται στον Πελετίδη.

Το πρωί  επισκέφθηκε την επιχείρηση ΙΝΤΡΑΚΟΜ, όπου συναντήθηκε με το ΔΣ του τοπικού παραρτήματος του πανελλαδικού σωματείου των εργαζομένων, μίλησε στους εργαζόμενους και συναντήθηκε με την τοπική διεύθυνση.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του στους εργαζόμενους της επιχείρησης αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, στο κυβερνητικό αφήγημα περί τέλους των μνημονίων, στις κυβερνητικές διακηρύξεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού και τις συλλογικές συμβάσεις, στις εξελίξεις στην περιοχής μας.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση (δείτε εδώ δήλωση αμέσως μετά τη συνάντηση).

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, ο Δ. Κουτσούμπας έκανε δηλώσεις για τις εξελίξεις στην περιοχή μας και για την προφυλάκιση του ζεύγους Παπαντωνίου. 

Διαβάστε επίσης