Ο Ντι Κάπριο πωλεί την έπαυλη που αγόρασε μετά τον Τιτανικό

O Λεόναρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε να πουλήσει μια υπέροχη παραδοσιακή έπαυλη που έχει στο Λος Άντζελες, την οποία αγόρασε από την αμοιβή του για τον ρόλο του Τζακ Ντόσον στην ταινία «Τιτανικός» το 1997. 



Επενδυτής εδω και καιρό ο Ντι Κάπριο, ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων, αποφάσισε να πουλήσει μια από τις πιο όμορφες επαύλεις που διαθέτει. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου «Variety», ο 43χρονος ηθοποιός πωλεί ένα μεγάλο σπίτι έκτασης 330 τετραγωνικών μέτρων. Ο πρωταγωνιστής είχε αγοράσει αντί 770.000 δολαρίων. Σήμερα η τιμή του έχει υπερδιπλασιαστεί, καθώς ο ΝτιΚάπριο ελπίζει να αποκομίσει 1,749 εκατομμύρια δολάρια. 


Πολυτέλεια και παράδοση 

Η απλή, ισπανικού στιλ κατοικία αλλά πλήρως εξοπλισμένη, κατασκευάστηκε στο Σίλβερ Λέικ, στις αρχές της δεκαετίας του 1930 και έχει διατηρήσει το αρχικό της ύφος. Στο εσωτερικό υπάρχουν μεγάλες ξύλινες σκαλιστές πόρτες, δοκοί στο ταβάνι, ένα παλιό τζάκι και κατάλευκοι τοίχοι. Η τραπεζαρία έχει παλιό κομψό ξύλινο πάτωμα. Η τεράστια κουζίνα έχει επενδυθεί με λευκά και μπλε κεραμικά πλακάκια. Το σπίτι διαθέτει επίσης βιβλιοθήκη, αρκετές τουαλέτες μια από τις οποίες είναι «ντυμένη» με πράσινο σμαραγδί πλακάκι, και τέσσερα υπνοδωμάτια. Ο μέλλων ιδιοκτήτης θα έχει επίσης μια εξωτερική πισίνα και ένα τεράστιο κήπο, καθώς το μικρό αυτό κόσμημα χτίστηκε σε οικόπεδο 60 και πλέον στρεμμάτων. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ