Τρίτη σερί νίκη και 3η θέση για Αετό Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 19’ Μπακάλης Παν., 39΄ Μαντάς, 70’ Μπινιέρης

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αετός Πατρών ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 του Δαβουρλή Κ΄92 φτάνοντας τους 10 βαθμούς στον φετινό μαραθώνιο.

ΦΙΛΜ:

3’ Τετ α τετ του Θωμά Θανάση με τον Καλλιακμάνη να αποκρούει με τα πόδια σωτήρια.

19’ Ο Μαντάς βγάζει στην άκρη αριστερά τον Μαραγκός αυτός κάνει την σέντρα και ο Μπακάλης με πλασέ κάνει το 0-1.

29’ Σέντρα του Καρακάση ο Μπακάλης Παν. δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ πιάνοντας αέρα.

33’ Ο Βετούλας του Δαβουρλή γυρνάει την μπάλα πίσω την μπάλα απρόσεκτα τροφοδοτώντας τον Μαντά όμως η β’ βοηθός Αβραμοπούλου κάνει τραγικό λάθος σηκώνοντας οφσάιντ το παίκτη (γύρισμα από αντίπαλο δεν υπάρχει οφσάιντ).

39’ Σουτ του Καταρτζόπουλου αποκρούει ο Κοκκοτσής στην επαναφορά ο Μαντάς 2-0.

43’ Σουτ του Μακρή αποκρούει σε κόρνερ.

50’ Σουτ του Βετούλα η μπάλα ελάχιστα άουτ.

51’ Ο Βετούλας παίρνει την κάθετη μπαλιά βγαίνει τετ α τετ με τον Καλλιακμάνη που τον περιμένει και την στιγμή που χρειάζεται καταφέρνει και παίρνει την μπουκιά από το στόμα.

59’ Ο Παναγόπουλος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Κοτσιάι νέο λάθος από τον ρέφερι αυτή την φορά δεν καταλογίζει το πέναλτι.

70’ Ο Καλλιακάμνης με βολέ βρίσκει το Μπινιέρη έξω από την περιοχή κατεβάζει την μπάλα και με καταπληκτική λόμπα γράφει το 3-0.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Μακρής (46’ Ζαφειράκης), Κοτσιάι, Νασόπουλος, Πρέμπτος Σπ., Πρέμπτος Κων., Φλωρόπουλος, Βετούλας (80’ Τάντουλας), Θωμάς Θαν. (71’ Λαζαρίδης), Ανδρεοσόπουλος, Στάμος (64’ Λαμπρόπουλος).

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Ασκούνης Γ., Ασκούνης Η., Μπίρμπας (60’ Μπακάλης Β.), Λαζανάς, Μαραγκός (75’ Βύνιας), Καρακάσης, Καταρτζόπουλος, Παναγόπουλος, Μαντάς (84’ Διαμαντόπουλος), Μπακάλης Παν. (68’ Μπινιέρης).

Πηγη: patragoal.gr