Οι...αθόρυβες κινήσεις του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για το Δήμο της Πάτρας

ο Αντιπεριφερεάρχης Αχαίας ετοιμάζεται για κάθοδο στις δημοτικές εκλογές

Μπορεί να μην δημοσιοποιούνται οι κινήσεις του, αλλά ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος συνεχίζει εντατικά τις επαφές του για την συγκρότηση ψηφοδελτίου, προκειμένου να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας έχει επιλέξει, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, χαμηλούς τόνους στην προσπάθειά του να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο συνδυασμό.

Η απόφασή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Πάτρας έχει «κλειδώσει» εδώ και καιρό, ωστόσο, ακόμη και όταν μιλά με πολίτες που του εύχονται «καλή επιτυχία» αρκεί μόνο να χαμογελά με ικανοποίηση, χωρίς όμως να δημοσιοποιεί την υποψηφιότητά του.

Αλλωστε τόσο η παλαιότερη συνάντησή του με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, αλλά και η πρόσφατη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη , υπεύθυνο του Κινήματος Αλλαγής για την Αυτοδιοίκηση, δεν είχε άλλο αντικείμενο παρά την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πατρέων.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η Φώφη Γεννηματά είχε ανεβάσει στην προσωπική σελίδα της στο facebook φωτογραφία από την συνάντησή της με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Ωστόσο, ο Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Δήμαρχος Ωλενίας, επιθυμεί να μην μείνει στην στήριξη του ΚΙΝΑΛ, αλλά να διεμβολίσει και άλλους πολιτικούς χώρους, αξιοποιώντας τις άριστες προσωπικές σχέσεις που διατηρεί με στελέχη τους.

Η …αθόρυβη στάση που τηρεί, έως ώρας, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος σχετίζεται πιθανά και με την πρόθεσή του να μην προκαλεί αντιδράσεις άλλων υποψηφίων, όπως στην πρόσφατη περίπτωση που ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , για το θαλάσσιο μέτωπο είχε ως αποτέλεσμα την ανακοίνωση από πλευράς Κώστα Πελετίδη, σε υψηλούς τόνους με έκδοση δελτίου τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντιπεριφερειάρχης σκοπεύει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του παράλληλα με πλειάδα υποψηφίων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του, ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Κάτι που θεωρεί πως δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος να το πράξει τώρα…

   

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ