5 τρόποι για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό σωστά και αποτελεσματικά

Γιατί όλα τελικά είναι στο μυαλό

Η ζωή και η μοίρα τα έφερε έτσι, που η σχέση σας έλαβε τέλος. Τι να κάνουμε φίλη μου, αυτά συμβαίνουν. Όπως βέβαια γίνεται σχεδόν πάντα, η μετά-χωρισμού εποχή είναι ζοφερή και σκοτεινή, γεγονός που σημαίνει ότι εσύ είσαι ένα κινούμενο χάλι. Επειδή όμως η ζωή έτσι δεν μπορεί να συνεχιστεί, και επειδή είσαι υπέροχη και αρκετά φανταστική για να κάθεσαι να μιζεριάζεις, σου έχω 5 υπέροχους τρόπους για να μπορέσεις να τον ξεπεράσεις. Γιατί μια ζωή την έχουμε.

Εξαφάνισέ τον από όλα τα social media

Το λέω και κυριολεκτώ. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ακολουθείς τον πρώην σου στο Instagram ή το Facebook ή οπουδήποτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πέσεις στην παγίδα του stalking κάτι που μόνο καλό δε θα σου κάνει.

Εξαφάνισέ τον γενικότερα από τη ζωή σου

Προφανώς και τον πρώτο καιρό δεν μπορείτε να έχετε επαφές. Είναι όλα νωπά και ακόμα κι αν λες ότι δεν έχεις πρόβλημα, σίγουρα μέσα σου θα πονάς. Καλό θα ήταν για κάποιους μήνες να μην υπάρχει στη ζωή σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να τον ξεπεράσεις.

5 dating trends τα οποία μισούμε και πρέπει να εξαφανιστούν

Μην μιλάς συνέχεια γι’ αυτόν

Με τον τρόπο αυτό διαιωνίζεις την παρουσία του στο μυαλό σου. Ακόμα και τα χειρότερα λόγια να λες, δεν παύεις να μιλάς γι’ αυτόν, κάτι που σίγουρα δε σε βοηθάει.

Αν σου πει να μείνετε φίλοι…

Μην πεις αμέσως το «ναι». Βασικά αν δεν νιώθεις καλά μην το πεις και καθόλου. Δεν είσαι υποχρεωμένη να τον έχεις στη ζωή σου. Εξάλλου πόσο φίλη να είσαι με κάποιον με τον οποίο έκανες σεξ τα τελευταία χρόνια; Κάπου έλεος.

Όταν νιώσεις την ανάγκη να κάτσεις μόνη και αν πιεις τα ποτά σου…

Κάλεσε τους φίλους σου. Αφενός με την κουβέντα θα ξεχαστείς και αφετέρου δε θα πιεις και τόσο πολύ. Είπαμε, μην κάνουμε και κακό στον εαυτό μας.

Διαβάστε επίσης