Στο «ραντάρ» της ΑΕΚ ο Καμαρά της Φινλανδίας

ΑΕΚ για Γκλεν Καμαρά! 

Στους «κιτρινόμαυρους» παρατηρείται έντονη κινητικότητα για την απόκτηση ενός χαφ το τελευταίο χρονικό διάστημα, ώστε να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση και να διορθωθεί το λάθος του καλοκαιριού. 

Οι Ραντόγια και Κρστίτσιτς έχουν ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν και συνεχίζει να ακούγεται, ενώ ένα νέο όνομα ήρθε στην επιφάνεια. Πρόκειται για τον Γκλεν Καμαρά (όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ»), τον 23χρονο αμυντικό χαφ, που έκανε πολύ καλό ματς στο Φινλανδία-Ελλάδα και σημείωσε το δεύτερο γκολ στο 89ο λεπτό εις βάρος της Εθνικής μας.

Πρόκειται για παίκτη με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, αγωνίζεται στη Νταντί Γιουνάιτεντ (έκανε 36 συμμετοχές πέρυσι), αλλά το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αλλά φαίνεται ότι η Ένωση τον θέλει για τον χειμώνα και ίσως καταφέρει να τον πάρει σε πιο χαμηλή τιμή. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχουν γίνει κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις. 

Φυσικά, δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, διότι είναι διεθνής παίκτης και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Βρετανίας. 

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, έχει προταθεί στην ΑΕΚ ο αριστερός μπακ (ακούστηκε ότι θα αποκτηθεί ένας παίκτης για αυτήν τη θέση με προοπτική εξαμήνου, αλλά βγήκε διάψευση) της Ξάνθης, Χοσέ Κασάδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης