Πάνος Σκουρλέτης: «Πιστεύω πως μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, θα αλλάξει η στάση του Καμμένου στο Σκοπιανό»,

Δεν κατανοώ τους λόγους της παραίτησης Κοτζιά

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», τόνισε πως η εξέλιξη της παραίτησης Κοτζιά δεν είναι ευχάριστη, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επέλεξε τον κ. Καμμένο, έναντι του κ. Κοτζιά.

Ο κ. Σκουρλέτης, υπογράμμισε ότι δεν κατανοεί τους πολιτικούς λόγους της παραίτησης του κ. Κοτζιά, καθώς ο Πρωθυπουργός αμέσως μετά με τις δηλώσεις του, κατέστησε σαφές ότι η πολιτική της Συμφωνίας των Πρεσπών όχι μόνο δεν εγκαταλείπεται, αλλά αποτελεί την προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

Αυτό αποδεικνύει λοιπόν – σύμφωνα με το Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – ότι ο Πρωθυπουργός δεν έκανε καμιά επιλογή υπέρ του κ. Καμμένου, ο οποίος έχει εκδηλώσει την διαφωνία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, έχει την αίσθηση πως ο κ. Καμμένος θα αλλάξει τη στάση του σε ότι αφορά την «απειλή» να ρίξει την Κυβέρνηση για το Σκοπιανό και πρόσθεσε πως αν ο κ. Καμμένος επαναλάβει ανάλογες θέσεις, τότε θα πρόκειται για μείζον πολιτικό ζήτημα.

Αλλά και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δήλωσε ότι η παραίτηση Κοτζιά, έγινε για προσωπικούς και όχι για πολιτικούς λόγους.

 

Πηγή: ΑΝΤ1

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ