Χαμός στο διαδίκτυο με... πίνακα που δείχνει τον Τραμπ στο ίδιο τραπέζι με τον Λίνκολν, τον Νίξον και τον Ρίγκαν

Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε συνέντευξη στο CBS News, οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με έναν πίνακα που είναι σε τοίχο του Λευκού Οίκου και λιγότεροι με το τι είπε.

Σε αυτόν, ο Τραμπ είναι καθισμένος στο ίδιο τραπέζι με Ρεπουμπλικανούς πρώην προέδρους των ΗΠΑ, ανάμεσα τους ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Ρόναλντ Ρίγκαν και ο Ρίτσαρντ Νίξον.


Χρήστες του Twitter γρήγορα πρόσεξαν το «Κλαμπ των Ρεπουμπλικανών», όπως ονομάζεται ο πίνακας και οι περισσότεροι τον χαρακτήρισαν κιτς. Και βέβαια κάποιοι έσπευσαν να βάλουν τη δική τους «πινελιά», παρουσιάζοντας διαφορετικές εκδοχές.

Ο πίνακας είναι έργο του Αντι Τόμας, καλλιτέχνη που ζει στο Μιζούρι, ο οποίος δήλωσε ότι είναι εκστασιασμένος που ανακάλυψε ότι ο πίνακάς του είναι στον Λευκό Οίκο. Ο γερουσιαστής Ντάρελ Ισα φέρεται να ήταν εκείνος που τον χάρισε στον Τραμπ. Ο Τόμας έχει ζωγραφίσει και άλλους πίνακες με πρώην προέδρους που κάνουν... παρέα, ανάμεσά τους και μία αντίστοιχη σκηνή με Δημοκρατικούς, που βρίσκεται επίσης στον Λευκό Οίκο.

Στην «παρέα» του Τραμπ πάντως, είναι οι Αβραάμ Λίνκολν, Θεόδωρος Ρούσβελτ, Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, Ρίτσαρντ Νίξον, Τζέραλντ Φορντ, Ρόναλντ Ρίγκαν και Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και ο νεότερος.

Διαβάστε επίσης