Επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας με μολότοφ - Τέσσερις αστυνομικοί ελαφρά τραυματίες - Έδρασαν όπως και στην Πάτρα - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας αντιεξουσιαστές στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις εννέα παρά δέκα το βράδυ.

Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ και στη συνέχεια αποχώρησαν. 

Στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον πενήντα άτομα τα οποία πυρπόλησαν με μολότοφ μια κλούβα και άλλα υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί.  Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα ενώ ο ένας έχει τραύματα από θραύσματα. Επίσης κάηκαν 4 υπηρεσιακά οχήματα της ΕΛΑΣ, ένα μικρό βανάκι μεταφοράς πεζών περιπολιών και 5 ιδιωτικά ΙΧ που ήταν σταθμευμενα στην περιοχή.

Μετά την επίθεση υπάρχουν πληροφορίες ότι οι αντιεξουσιαστές κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια. 

 

 

Σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρα υπάρχει κινητοποίηση καθώς κανείς δεν ξέρει αν οι αντιεξουσιαστές θα επιτεθούν και αλλού. 

Και στην Πάτρα οι αστυνομικοί βρίσκονται επι ποδός. 

Πάντως η επίθεση θυμίζει πολύ το περιστατικό που σημειώθηκε στην Πάτρα πριν από λίγες ημέρες όταν ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε 8 μολότοφ στην αστυνομική διεύθυνση

Καταδρομική επίθεση στην Ερμου

Μάλιστα στην ανακοίνωση με την οποία ανέλαβε την ευθύνη αντιεξουσιαστική ομάδα για την επίθεση στην Πάτρα, αναφερόταν πως οι δράστες ήθελαν... θύματα! 

Ανάληψη ευθύνησ για την επίθεση στην Ερμού 

Διαβάστε επίσης