Γιατί συστήθηκε ως "σύζυγος της Αμάλ" ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν σταματά να εντυπωσιάζει τον γυναικείο πληθυσμό, όχι μόνο λόγω της γοητείας του, αλλά κυρίως λόγω του τρόπου συμπεριφοράς του απέναντι στη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν.

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, στην εκδήλωση του περιοδικού Variety, η οποία ήταν αφιερωμένη στις γυναίκες, άνοιξε τη συγκινητική ομιλία του, λέγοντας ότι "είμαι ο σύζυγος της Αμάλ". Ο Κλούνεϊ έδωσε το βραβείο στην Έμα Γκονζάλες, επιζήσασα του μακελειού στο Πάρκλαντ.

"Γειά σας, είμαι ο Τζορτζ. Είμαι ο σύζυγος της Αμάλ Κλούνεϊ" και το κοινό άρχισε να γελάει και να χειροκροτάει με τον ηθοποιό να συνεχίζει "ξέρω, μπορώ ξέρετε να 'διαβάσω' το κοινό αυτής της αίθουσας".

"Ακούστε είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι σήμερα εδώ για να δώσω το βραβείο στην ατρόμητη Έμα Γκονζάλες.

Η 18χρονη, Έμα Γκονζάλες έγινε "πρόσωπο" της εκστρατείας κατά της οπλοφορίας, μετά το μακελειό στο σχολείο της στο Πάρκλαντ των ΗΠΑ.

'Ζούμε σε μια εποχή όπου ο φόβος είναι αυτό που εμπορευόμαστε. Ο φόβος των μουσουλμάνων, ο φόβος των μεταναστών, ο φόβος των μειονοτήτων, ο φόβος των δυνατών γυναικών. Και επειδή η κυβέρνησή μας μας θέλει να παραμένουμε φοβισμένοι, η ερώτηση είναι αν εμείς πρόκειται να παραμείνουμε φοβισμένοι από όλα αυτά τα πράγματα τα οποία στην πραγματικότητα κάνουν την Αμερική πιο δυνατή" είπε ο ηθοποιός.

 

 

Διαβάστε επίσης