Πάτρα: Μπαράζ συλλήψεων στο νέο Λιμάνι για πλαστά διαβατήρια

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 32 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Επίσης, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 23 και 28 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, η μεν 28χρονη κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με την άμεση συνέργεια του 23χρονου, ο οποίος την συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της.
Ακόμη, στη σύλληψη 57χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Ο ανωτέρω, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 62 και 18 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ο 18χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με την άμεση συνέργεια του 62χρονου, ο οποίος την συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

Διαβάστε επίσης