Με αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας

Ευκαιρία για δοκιμές αποτελεί για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο σημερινός αγώνας που είχε αναβληθεί με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (18:00, Cosmote Sport 2). 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει συνολικά έντεκα παίκτες για το παιχνίδι, αφού απουσιάζουν οι διεθνείς και υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών. 

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Άλεφ, τους διεθνείς Μπακασέτα, Μπακάκη, Μπάρκα, Γαλανόπουλος και Λιβάγια, ενώ τραυματίες είναι οι Μάνταλος, Οικονόμους, Πόνσε, Αλμπάνης και Πόνσε. 

Ο κ. Ουζουνίδης θα ξεκουράσει παίκτες, ενώ παράλληλα θα δει και κάποιους άλλους που μέχρι σήμερα δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι σήμερα. 

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Τσιντώντας, ο Τσόσιτς, ο Μοράν, ο Γιαννιώτας και ο Γιακουμάκης, ενώ περιμένει να ανεβάσει στροφές ο Μπογέ. 

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας, καθώς το βράδυ είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης