Τα γυρίζει τώρα ο Ρονάλντο για τις κατηγορίες περί βιασμού: «Ηταν συναινετικό σεξ»

«ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ», ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ

Για «συναινετικό σεξ» κάνει τώρα λόγο ο Κριστιάνο Ρονάλντο απορρίπτοντας κατηγορηματικά τις καταγγελίες της Κάθριν Μαγιόργκα ότι τη βίασε.

Η 34χρονη Αμερικανίδα υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα των ορέξεων του Πορτογάλου άσου της στρογγυλής θεάς τον Ιούνιο του 2009 σ’ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, κι ότι αργότερα της έδωσε 375.000 δολάρια στο πλαίσιο εξωδικαστικού συμβιβασμού για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Ο στράικερ της Γιουβέντους αρχικά είχε χαρακτηρίσει “fake news” τους ισχυρισμούς της Μαγιόργκα, αλλά τώρα με δήλωσή του αναφέρει πως «ό,τι συνέβη το 2009 στο Λας Βέγκας ήταν συναινετικής φύσης».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου του Πέτερ Κρίστιανσεν ο Ρονάλντο λέει ότι «δεν αρνείται» ότι συνομολόγησε συμφωνία περί τήρησης σιωπής με την Μαγιόργκα το 2010, αλλά αυτό, όπως λέει «επ ουδενί συνιστά ομολογία ενοχής». Ενώ συμπληρώνει ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής «ακολούθησε τις συμβουλές των συμβούλων του για να μπει ένα τέλος στις εξοργιστικές κατηγορίες εναντίον του»,  ώστε να αποτρέπει τις προσπάθειες «καταστροφής μιας φήμης που έχτισε με σκληρή δουλειά, αθλητικές ικανότητες και ορθότητα στη συμπεριφορά».

Με αγωγή που κατέθεσαν οι δικηγόροι της Μαγιόργκα στις 27 Σεπτεμβρίου στη Νεβάδα ζητούν να ακυρωθεί το σύμφωνο εμπιστευτικότητας που υπέγραψε η πελάτισσά τους. Η αστυνομία του Λας Βέγκας ξανάνοιξε τον φάκελο της υπόθεσης. Ο δικηγόρος του Ρονάλντο στη χθεσινή ανακοίνωση αναφέρει ότι ο πελάτης «είναι πλήρως πεπεισμένος ότι η αλήθεια θα λάμψει».

Την περασμένη εβδομάδα ο 33χρονος επιθετικός είπε ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του αποκαλώντας «ειδεχθές έγκλημα» τον βιασμό.

Το αφεντικό της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ότι ο Ρονάλντο «τα πάει καλά» παρά τις εις βάρος του καταγγελίες. Η υπόθεση επηρέασε πάντως και την τιμή της μετοχής της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας που έκλεισε σχεδόν 10% κάτω την περασμένη εβδομάδα, ενώ η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας απέκλεισε τον ποδοσφαιριστή για τους δύο επόμενους αγώνες της.

 

 

Διαβάστε επίσης