Αίσθηση έχει προκαλέσει η συνάντηση Μητσοτάκη- Στεφανόπουλου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Ο δεύτερος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο

 

Το γιο του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, Ηλία, βολιδοσκοπεί προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για υποψήφιο στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις εκλογές του ερχόμενου Μάϊου. Η συνάντηση των δύο έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα και ο γιος του Κωστή Στεφανόπουλου, γνωστός δικηγόρος, κάθε άλλο παρά απέκλεισε το ενδεχόμενο. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι επιφυλάχθηκε να απαντήσει έως τις αρχές του Οκτωβρίου.

Είναι η πρώτη φορά που ο Ηλίας Στεφανόπουλος συζητά το ενδεχόμενο της ανάμιξής του με την αυτοδιοίκηση και γενικώς με την ενεργό πολιτική.

Πληροφορίες λένε ότι ο βουλευτής Αχαΐας και προσωπικός του φίλος Ιάσων Φωτήλας είναι αυτός που μεσολάβησε για τη συνάντηση, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αρχικό σχέδιο αφορούσε τον δήμο της Πάτρας, σενάριο που στη διαδρομή εγκαταλείφθηκε. 

Η είδηση έχει κάνει από το μεσημέρι το γύρο της πόλης, ενώ δεν λείπουν και οι αντιδράσεις από πλευρά στελεχών της Ν.Δ. που δεν βλέπουν με τόσο καλό μάτι τοι σενάριο.

Σε κάθε περίπτωση η κίνηση του προέδρου σηματοδοτεί τη διάθεσή του για ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, ενώ ένα "ναι" από την πλευρά του κ. Στεφανόπουλου ανακατώνει για τα καλά την τράπουλα των περιφερειακών εκλογών.

 

Διαβάστε επίσης