Πάτρα: Επιστολή Πελετίδη σε Βασιλειάδη για τις ελλείψεις στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου

ΤΙ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, απέστειλε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη επιστολή.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος αναφέρει:

«Παρακαλούμε να ορίσετε  ημερομηνία συνάντησης  κατά την οποία  θα συμμετάσχουν, ο Δήμαρχος Πατρέων, το Δ.Σ. της Ε.Π.ΣΑ Αχαΐας και

Εκπρόσωποι των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Δήμου μας. Θέμα της συνάντησης αυτής θα είναι η έλλειψη υποδομών Ποδοσφαιρικών Γηπέδων που παρουσιάζεται στο Δήμο μας. 

Οι παραπάνω ελλείψεις δημιουργούν σοβαρά εμπόδια στην πραγματοποίηση των αγωνιστικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.ΣΑ Αχαΐας καθώς και των αναγκαίων προπονήσεων των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ομάδων.

Για την ενημέρωσή σας και την καλύτερη προετοιμασία της συνάντησης, θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας σε ότι αφορά ειδικά:

-Την ανακατασκευή του Γηπέδου Προσφυγικών,

-Την αναβάθμιση του Γηπέδου “Κάνιστρας”,   

-Την απαραίτητη παρέμβασή σας στις αρμόδιες υπηρεσίες και ειδικά στη Κτηματική Εταιρεία (επισυνάπτεται και η σχετική επιστολή μου), ώστε να δοθεί λύση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου στη Παραλία Πατρών με διόρθωση – τροποποίηση  των οριογραμμών του αιγιαλού και παραλίας.

 -Χρηματοδότηση της λειτουργίας των γηπέδων, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την φύλαξη, συντήρηση, λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων».