Κόλλησαν στο "μηδέν" στον Άγιο Βασίλειο

Γήπεδο Αγίου Βασιλείου, 22/9, Ώρα 17.00

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Θύελλα Αιγίου 0-0

Διαιτητής : Π. Τσιρογιάννης (Ζούλης-Ανδριανός)

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα σε Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και Θύελλα Αιγίου, σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηρισθεί «γκέλα» για τους γηπεδούχους και «χρυσός βαθμός» για τους φιλοξενούμενους σε μια έδρα που δύσκολα θα «τσιμπήσουν» βαθμούς οι υπόλοιποι.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας», με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια καλή φάση, με εξαίρεση την ευκαιρία των γηπεδούχων με την κεφαλιά του Λαζανά που απέκρουσε ο πορτιέρο των Αιγιωτών Ασημακόπουλος.

Πιο αγχωμένος έδειξε ο Κεραυνός στο παιχνίδι σε σχέση με την Θύελλα που έδειξε αρκετά καλύτερο πρόσωπο και ομάδα που θα δυσκολέψει τους αντιπάλους της.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Χάχαλης, Ασημακόπουλος, Μπιρής (63’ Τσάτο), Καραχάλιος, Φραγκουλάκης, Ζαφειρόπουλος (85’ Νικολόπουλος), Σπαθής (80’ Μπουρνάκας), Κασιώνης, Παπαχριστόπουλος (66’ Μπαμπαλιούτας), Λαζανάς, Καραχανίδης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Μανέτας (85’ Α. Παξιμάδης), Λαλαής, Σωτηρόπουλος, Ραμπότσγια, Παπαδόπουλος, Μ. Μητρόπουλος (74’ Γ. Παξιμάδης), Λιάτος, Π. Μητρόπουλος (88’ Κεφαλλωνίτης), Τζιτζιφάκος, Αρβανίτης

Πηγη: patragoal.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ