Αυτό είναι το χτένισμα που κρατάμε από την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο

Άψογο χτένισμα

Η Εβδομάδα Μόδας έχει κάνει στάση στο Μιλάνο και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά να πεις και να σχολιάσεις. Αν και ακόμα δεν έχουν τελειώσει τα fashion shows, οι διάσημοι ιταλικοί οίκοι που θες να δεις έχουν ήδη παρουσιάσει τις συλλογές τους κι όπως πάντα μαζί τους δίνονται και τα beauty trends. Ίσως σκεφτείς ότι είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για μαλλιά και μακιγιάζ που θα μας απασχολήσουν την επόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά γιατί όχι αν μπορείς κάποιο από αυτά να το δοκιμάσεις από τώρα;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το '70s inspired hairstyle που επιμελήθηκε ο διάσημος hairstylist Sam McKnight για να συνοδεύσει τα looks από το catwalk του Fendi. Παράλληλα λοιπόν, με τα λειτουργικά ρούχα που παρουσίασε ο οίκος, παρατηρεί κανείς και το επίσης λειτουργικό hairstyle. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα top bun που αλλά χωρίς όγκο κι όχι τόσο αυστηρό. Μικρές τούφες πέφτουν δεξιά κι αριστερά από το πρόσωπο των μοντέλων, ενώ ο κότσος που φαίνεται στο πάνω μέρος μοιάζει σαν μία twisted κοτσίδα.

Τα μαλλιά ήταν καλά τραβηγμένα επάνω και η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το σημείο που κάνει το top knot από το catwalk του Fendi να είναι λειτουργικό και πρακτικό. Ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερο styling για να τα καταφέρεις. Ένα καλό χτένισμα και ίσως λίγο gel για την sleek υφή και είσαι έτοιμη. Μην ξεχάσεις τις μπροστινές τούφες, που ουσιαστικά είναι αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο top knot από αυτά που συνηθίζεις να κάνεις μέχρι τώρα.