Π. Λαφαζάνης: Αμέριστη στήριξη σε Β. Χατζηλάμπρου- Χρ. Πατούχα

ο επικεφαλης της λαε μιλησε στο SUPER B NEWS

Την στήριξή του στις Αυτοδιοικητικές παρατάξεις του Βασίλη Χατζηλάμπρου, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Χρήστου Πατούχα , στο Δήμο της Πάτρας, έδωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER B και στην εκπομπή SUPER B NEWS ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης , που βρέθηκε χθες στην Πάτρα για περιοδεία.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε πως είναι αμέριστη η συμπαράσταση του κόμματος προς τα δύο αυτοδιοικητικά στελέχη, ωστόσο απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως πρώτα θα συνεδριάσουν τα όργανα της ΛΑ.Ε. και κατόπιν θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις, για την στήριξη υποψηφιοτήτων, σε Περιφέρεια και Δήμο.

Πάντως ο κ. Λαφαζάνης μίλησε με σκληρά λόγια κατά του Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον "κωλοτούμπα", μια ορολογία που επικράτησε διεθνώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, μετά την πολιτική στροφή του Πρωθυπουργού. Σημείωσε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταδικαστεί από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, κάτι που θα αποδειχθεί και στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση. Ενώ υποστήριξε πως το κόμματου θα μπεί και με άνεση στη Βουλή, καθώς εσκεμμένα περιορίζεται η δυναμική του στις δημοσκοπήσεις.   

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ