Πάτρα: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Ευριπίδου - "Απέκλεισαν" την έξοδο στον ιδιοκτήτη του σπιτιού

επενέβη η αστυνομία

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατοίκων στην οδό Ευριπίδου στην Πάτρα για την κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, περίπου 30 κάτοικοι το πρωί, πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία και συγκέντρωση έξω από το σπίτι όπου έχει εγκατασταθεί η κεραία. Για λίγη ώρα, δεν επέτρεπαν την έξοδο στον ιδιοκτήτη. Χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας και τα πνεύματα ηρέμησαν. Οι κάτοικοι της περιοχής, όμως, είπαν ότι θα επιμείνουν στον αγώνα απομάκρυνσης της κεραίας και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Να υπενθυμίσουμε για το λόγο αυτό, είχε γίνει κατάληψη στο 17ο Γυμνάσιο Πάτρας από γονείς και μαθητές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα λάβει πρωτοβουλία  σε συνεργασία με το ΤΕΙ, ώστε να μετρηθεί η ακτινοβολία και σε περίπτωση που διαπιστωθεί υπέρβαση των ορίων θα προχωρήσει σε παρέμβαση.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ