Ποια είναι η Πατρινή κριτής του Next top model Ηλιάνα Παπαγεωργίου

έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποτελεί έναν από τους λόγους που σίγουρα πρέπει να δεις φέτος το Next Top Model. Η καλλονή από την Πάτρα έχει αναλάβει το ρόλο του κριτή και ψάχνει μαζί με τους υπόλοιπους το επόμενο κορίτσι που θα κατακτήσει τις πασαρέλες του κόσμου. Ωστόσο, πριν κάτσει σε αυτή τη θέση, το μοντέλο από την Πάτρα έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας και έχει περπατήσει στις πιο γνωστές πασαρέλες.

Η Ηλιάνα γεννήθηκε το 1988 και κατάγεται από την Πάτρα. Στα 23 της χρόνια δήλωσε συμμετοχή στα Καλλιστεία όπου κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση και να βγει »Σταρ Ελλάς 2011». Οι τίτλοι δεν σταματάνε εδώ. Την ίδια χρονιά κέρδισε το βραβείο της »Miss Universe» και άνοιξε μπροστά της τον δρόμο για την επιτυχία. Στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν εύκολα όμως η επιμονή της και η προσήλωση της στο στόχο, την επιβράβευσαν. Καμπάνιες, editorials, εξώφυλλα και συνεργασίες με πασίγνωστους οίκους, όπως οι Dolce & Cabanna και ο Roberto Cavalli είναι κάποιες από τις επιτυχίες της. Μιλάνο,Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο και Νέα Υόρκη αποτέλεσαν σταθμούς για να εξελίξει την καριέρα της.

Η εκθαμβωτική της εμφάνιση, το ταλέντο και το εκφραστικό της βλέμμα κεντρίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων. Η ίδια ωστόσο, υποστηρίζει, ότι αν δεν έχεις προσωπικότητα και χαρακτήρα δεν γίνεται να επιβιώσεις και να διακριθείς στον λαμπερό χώρο της μόδας.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης