Πάτρα: Κενά και ελλείψεις στα σχολεία - Στην Περιφερειακή διεύθυνση η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για τα προβλήματα

συνάντηση με γιαννόπουλο

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων ραντεβού της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρεων  με τους φορείς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13/09/2018  η επίσκεψη του Δ.Σ στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο. 

Το Δ.Σ της Ένωσης  ενημερώθηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για   θέματα που αφορούν τα σχολεία μας         

 -Κενά και Διορισμοί εκπαιδευτικών                                                          

-παράλληλη στήριξη                                                                          

 -Λειτουργία Ολοήμερων                                                                    

 -Εγγραφές και μεταγραφές μαθητών σε Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια με βάση τα νέα δεδομένα με την πλατφόρμα της ηλεκτρονικής εγγραφής.                                                                              

 -Συνεργασία Γονέων –Εκπαιδευτικών

"Ο κος Γιαννόπουλος  μας ενημέρωσε  ότι έχουν δρομολογηθεί  και θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες  προσλήψεις –τοποθετήσεις  Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών καθώς και ότι  μέχρι το τέλος  Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει  και το πρόγραμμα  Σχολικά Γεύματα στο  οποίο  έχουν προστεθεί επιπλέον σχολικές μονάδες. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων θα συνεχίσει τις επαφές της με τους φορείς  διεκδικώντας λύσεις  και αναδεικνύοντας  προβλήματα". 

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος Φωτεινή Συριώτη Κυπραίου, ο Αντιπρόεδρος Τίμος Πατρινός ,ο Γ. Γραμματέας Δημήτρης Παρασκευόπουλος ,ο Ειδ. Γραμματέας Χρυσόστομος Οικονόμου και το μέλος Νεκτάριος Καζάνης.    

Διαβάστε επίσης