Η Περιφέρεια στην ΔΕΘ

"Στην 83η ΔΕΘ εκθέσαμε τον αγροδιατροφικό πλούτο της Περιφέρειάς μας και τον θέσαμε σε δημόσια δοκιμή και κριτική. Χιλιάδες επισκέπτες στάθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλαδας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΔΕ για να γνωρίσουν, να δοκιμάσουν και να σχολιάσουν κολακευτικά την ποιότητα και τη διατροφική αξία των αγροτικών μας προϊόντων", αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος.

Και με αφρομή την ολοκλήρωση της έκθεσης , σημειώνει: 
Φεύγουμε νιώθοντας τιμή για τη γαστρονομική και φυσική ταυτότητα της περιοχής μας. 
Φεύγουμε ικανοποιημένοι και αποφασισμένοι να εντείνουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες ανάδειξης των εξαιρετικών προϊόντων μας. 
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν και αποτέλεσαν τους κρίκους της επιτυχημένης αγροδιατροφικής μας παρουσίας εκεί . Την εταιρεία διοργάνωσης, τους εκθέτες παραγωγούς, τόσο αυτούς που χορήγησαν τα προιόντα τους οσο και αυτούς που παραβρέθηκαν, τους συναδέρφους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους και τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας, επισημαίνοντας οτι δεν μας ενώνει μόνο η ποιότητα των αγροτικών προιόντων μας, αλλα και ο τόπος μας, η ιδιαίτερη πατρίδα μας, η Δυτική Ελλαδα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ