Απειλές κατά της ζωής του δέχεται ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, δέχεται απειλές κατά της ζωής του, σύμφωνα με την Dailymail.

Ο 74χρονος έχει δεχθεί πολλά απειλητικά μηνύματα από τον Jose Sandoval, τον πρώην σύντροφο μιας φίλης του.

Ο Sandoval έχει τρομοκρατήσει την 38χρονη γυναίκα, Lori Davis και την 11χρονη κόρη της Jocelyn, η οποία μάλιστα αποκαλεί τον 74χρονο "θείο".

Την περασμένη εβδομάδα ο Sandoval, ο οποίος βρισκόταν για 30 μήνες στη φυλακή για παράνομη είσοδο στις ΗΠΑ, πέρασε με το αυτοκίνητό του μπροστά από το σπίτι του Μαρκλ και φώναξε "θα σε σκοτώσω". Ο Sandoval αρνείται τις κατηγορίες.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία η κ. Davis την περασμένη εβομάδα και στην αναφορά του αστυνομικού τμήματος αναφέρεται ότι ο Sandoval έσκισε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του Μαρκλ.

"Με άρπαξε από το λαιμό και προσπάθησε να με πνίξει. Έχω φωτογραφίες από αυτές τις επιθέσεις. Με έφτυσε στο πρόσωπο και πήγε στο σπίτι του θείου μου (εννοεί τον Μαρκλ) και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει γιατί με βοηθάει να κρύβομαι. Τον προσέβαλε και τον απείλησε" κατήγγειλε η γυναίκα.

"Ο Τόμας είναι ένας φίλος που με στηρίζει. Είναι ο "βράχος" μας, για εμένα και την κόρη μου και λυπάμαι που έχει μπλέξει σε αυτή την βίαιη κατάσταση" δήλωσε στην Dailymail η 38χρονη.

Πηγή: Dailymail

Διαβάστε επίσης